Για πρώτη φορά. Η απάντηση του μοντέλου μετά την σύλληψη της στη Λάρισα…

Ότι συνομιλώ στο πλαίσιο της δουλειάς μου με το κορίτσι αυτό είναι αλήθεια. Ότι απο την πρώτη στιγμή μου αρνήθηκε πώς έχει εμπλοκή στην ιστορία της Λάρισας…επίσης είναι αλήθεια.

Αυτή τη φορά το μοντέλο προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα και ανέβασε την απάντηση της στο Ίνσταγκραμ γράφοντας τα εξής: “Λοιπόν επειδή για άλλη μια φορά κουράστηκα ψυχολογικά και ενω έλεγα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ αν και είδα την φωτογραφία μου σε πολλά αναγκάζομαι να το κάνω γιατί και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος έχει τα όρια του. Έχουν γραφτεί ένα σωρο ανυπόστατα για το ατομό μου τουλάχιστον το υπονοούν μαζί με την φωτογραφία μου εάν δεν γράφουν και το όνομά μου.

Και δεν μπήκα φυλακή ούτε χειροπέδες μου πέρασαν, ούτε σε πολιτικό κύκλωμα έχω εμπλακεί. Υπάρχουν όμως αρμόδιοι που γνωρίζουν καλύρτερτα απο εμένα πώς πρέπει να κινηθώ και έχουν ήδη αναλάβει. Εγώ με τη σειρά μου καθώς δεν έχω πειράξει κανεναν απο όλους εσάς σας ζητώ να καταλάβετε πώς όπως για όλους εσάς έτσι και για μένα είναι Χριστούγεννα όπως και για την οικογένειά μου. Σεβαστείτε λοιπόν και ασχοληθείτε πάλι μαζί μου απο τη νέα χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους να έχετε καλά Χριστούγεννα!!”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ. Οι σαρωτικές αλλαγές στον ΑΝΤ1. Και το πρόσωπο “κλειδί”

Συγκινεί παρουσιάστρια με το τρυφερό μήνυμα για την 3χρονη κόρη της