Βόμβα στον Σκαϊ. H έκρηξη και οι μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου. (Εικόνες)

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάποιος βάζει βόμβα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Δεν καταλαβαίνω γιατι να θέλει να κλείσει την “κάνουλα πληροφοριών” που προάγει την δημοκρατία. Μπορεί να έχω διαφωνήσει πολλές φορές με τα όσα έχει σχεδιάσει η ομάδα του Σκαϊ ή τα όσα έχει μεταδώσει αλλά σέβομαι την προσπάθεια όλων. Και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τους φιμώσω. Δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Η έκρηξη η οποία χαρακτηρίζεται «ισχυρή», έλαβε χώρα στις 02.35 και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές εντός και εκτός του κτηρίου.

Έσπασαν τζαμαρίες γραφείων εργαζομένων, από τον πρώτο έως και τον έκτο όροφο του κτηρίου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Στον προαύλιο χώρο διακρίνονται κομμάτια τζαμιών από τα γραφεία των ορόφων που έσπασαν από την μεγάλη ισχύ της έκρηξης.

Οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες σχεδόν σε όλους τους ορόφους του κτηρίου. Οι μεγαλύτερες σημειώθηκαν στον τρίτο και τέταρτο όροφο, όπου βρίσκονται γραφεία εργαζομένων. Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Ψευδοροφές έπεσαν στο πάτωμα, τζαμαρίες έγιναν θρύψαλα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άγνωστος που προειδοποίησε για την έκρηξη τηλεφώνησε στη 01.50 στον ιστότοπο Zougla και στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στον ΣΚΑΪ σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας, τονίζοντας «δεν είναι φάρσα».

Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κτιρίου. Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο, ήταν τοποθετημένος έξω από το κτίριο — πιο συγκεκριμένα, σε πεζοδρόμιο απέναντι στην είσοδο των εγκαταστάσεων, σε απόσταση περίπου επτά μέτρων.

Εκτιμάται ότι οι δράστες της επίθεσης πέρασαν από το σημείο, άφησαν τον σάκο και απομακρύνθηκαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: News247

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Revenge Body»: Οι πρώτες backstage εικόνες της παραμορφωμένης Λίλη από τα γυρίσματα

Δολοφονία Τοπαλούδη. Αυτός είναι ο Λιμενικός που “καίει” τον 21χρονο δράστη