Βόμβα. Η χυδαία κατάθεση νεαρής Αλβανίδας για την Τοπαλούδη και οι συνέπειες

Είναι προφανές πώς η θέση των δραστών μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρόδο είναι δεινή. Και η προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ελαφρυντικά…για την επικείμενη δίκη δεδομένη.

Πρόκειται για ανθρωποκτονία τόσο άγρια που έχει ταράξει την ηρεμία όχι μόνο της οικογένειας του θύματος και προφανώς των οικείων τους… αλλά και όλης της χώρας.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια προσπάθεια απο κάποιους “φίλους” των δραστών να περιγράψουν τα προφίλ τους αλλά και της Ελένης.

Σε αυτό το πλαίσιο πληροφορηθήκαμε πώς μέσα στην δικογραφία υπάρχει μια κατάθεση νεαρής κοπέλας απο την Αλβανία που περιγράφει με απίστευτη χυδαιότητα την ζωή του θύματος. Χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που προσβάλουν τόσο τη μνήμη του θύματος αλλά και την οικογένειά της.

Είναι δε τόσο σκληρές και άσχημες οι εκφράσεις , που μέχρι και ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας μετά απο 45 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες ενοχλήθηκε.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του “Έψιλον”… “Μένιος-live” με το που περιέλθει στα χέρια τους η συγκεκριμένη κατάθεση, έχει εντολή απο την οικογένεια να κινηθεί εναντίον της “μάρτυρος” με μήνυση.

Είναι προφανής ο σκοπός της… να βοηθήσει να πέσουν στα μαλακά οι δράστες.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θαύμα στη Λάρισα ΤΩΡΑ . «Ξύπνησε» από κώμα 30χρονος

Τηλεθέαση. Οριακά πάνω απο τους “Κού-Κου” η Σκορδά. Η Λίτσα και οι άλλοι