Αυτή θα είναι η απάντηση του  ΑΝΤ1 στον Κανάκη. Τα κρυφά ραντεβού και η συμφωνία.

Με τον Λάκη Λαζόπουλο μιλά και πάλι ο ΑΝΤ1 τις τελευταίες ημέρες. Έχουν γίνει ήδη δύο κρυφά ραντεβού καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί δημοσιότητας μέχρι να κλείσει η οποιαδήποτε συμφωνία.

Είναι αλήθεια πως στο Μαρούσι περίμεναν πολλά περισσότερα από την περσινή διπλή επιστροφή του Λαζόπουλου και των «Μήτσων» του. Ομως διαψεύσθηκαν. Και έτσι στην αρχή της σεζόν δεν έγινε κάποια επίσημη πρόταση στον Λαζόπουλο.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως οι δύο πλευρές τσακώθηκαν ή ψυχράνθηκαν.

Καμία σχέση. Έκλεισε ο κύκλος της πρώτης τους συνεργασίας όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί.

Ο Λάκης συζητά τώρα και πάλι με τον ΑΝΤ1 και πιθανόν να αποτελέσει το αντίβαρο στον Αντώνη Κανάκη. Όμως υπάρχει και δεύτερος λόγος… Η χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες είναι εκλογική.

Με Ευρωεκλογές, Αυτοδιοικητικές εκλογές και πιθανότατα και Εθνικές Εκλογές. Και στο πλαίσιο αυτό ο ΑΝΤ1 θέλει να έχει σατυρική εκπομπή που να πιάνει τον παλμό του κόσμου.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν προς τα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου ο Λαζόπουλος να επιστρέψει με το «Αλ Τσαντίρι». Καμία συμφωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένη.

Όμως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Κρατήστε αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω στο θέμα τις επόμενες μέρες…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ο Κοκλώνης έφερε διψήφιο για πρώτη φορά στο Open με το εορταστικό που κάποιοι δεν ήθελαν

Το είδαμε και αυτό! Ο Ντάνος… σε ευχετήρια κάρτα για τις γιορτές. (Φωτο και Βίντεο)