Αποκαλυπτικό. Αυτά είναι τα 4 δεδομένα που “καίνε” τον Ριχάρδο

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου αλλά δεν σταματάει να υποστηρίζει πώς είναι αθώος. Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος με αίτημά του ζητάει την αποφυλάκιση του καθώς θεωρεί ότι κρατείται παράνομα. Την ίδια ώρα ανώτατοι αξιωματικοί αποκάλυψαν στο μπλόκ μου ότι υπάρχουν 4 σημαντικά δεδομένα που κάνουν την υπόθεση να μοιάζει “συμπαγής” και “δεμένη”. Δεδομένα που “καίνε” τον Ριχάρδο.

Δεδομένο πρώτο: Οι πλάκες χρυσού που “έφευγαν” στην Τουρκία, μέσω τουριστικών λεωφορείων, δεν περνούσαν από το τελωνείο ως οφείλεται από την Νομοθεσία, καθώς ήταν κρυμμένες μέσα σε ασυνόδευτα δέματα. Κατά συνέπεια -λένε οι αστυνομικές πηγές- δεν είχαν καταγραφεί στο τελωνείο.

Δεδομένο δεύτερο: Κάθε νόμιμη πλάκα χρυσού που εξάγεται, εν προκειμένω στην Τουρκία όπου υπάρχει τελωνειακή ένωση, πρέπει να φέρει την απαραίτητη σφραγίδα. Επίσης θα πρέπει να έχει χυτευθεί σε νόμιμο χυτήριο και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα παραστατικά, όπου διαφαίνεται η νομιμότητα προέλευσης του χρυσού και κυρίως τα φασματογραφήματα και οι εκθέσεις για την καθαρότητά του.

Δεδομένο τρίτο: το χυτήριο που λειτουργούσε στα Εξάρχεια ήταν παντελώς παράνομο και δεν διέθετε καμιά νόμιμη άδεια, πόσο μάλλον την δυνατότητα σφράγισης των πλακών χρυσού που χυτευόταν.

Δεδομένο τέταρτο: Ο επονομαζόμενος και “καμπούρης” που είχε “καμπουριάσει” από την μεταφορά χρυσού και συνελήφθη στον Έβρο γιατί δεν περνούσε τις ασφράγιστες πλάκες χρυσού από το τελωνείο;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χυδαιότητα σε όλο το μεγαλείο. Ακόμα δεν έθαψαν την Ελένη και κάποιοι ασελγούν στη μνήμη της

Τηλεθέαση. Τα 20άρια του Μουτσινά δίνουν ιδέες σε Μαραγκουδάκη και Καλημέρη για το πρόγραμμα