Ανώμαλος 64χρονος προσπάθησε να “ψαρέψει” ανήλικο στο Facebook και συνελήφθη

Ο τύπος με καταγωγή απο τον Έβρο φέρεται να απέστειλε, μέσω του facebook, πορνογραφικό υλικό που περιελάμβανε βίντεο με τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος 15χρονου μαθητή από την Αθήνα.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού δέχτηκε καταγγελία από την οικογένεια του 15χρονου, προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης και έφτασε στα ίχνη του 64χρονου από τον Έβρο.

,Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και ακολούθησε εμπεριστατωμένη ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Κατά την έρευνα, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση στο σπίτι του 64χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ταυτοποιήθηκε η δράση του.

Το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Τυφώνας Μάνεσης. Γιατί σαρώνει τα πρωϊνα του Σαββατοκύριακου;

Έκτακτο. Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Λαγούδη: “Επαγγελματίες οι δράστες”