Ανατροπή στη Δολοφονία Τοπαλούδη. Μπαίνουν κι άλλοι στο στόχαστρο της ανακρίτριας

Οι πρώτες καταγγελίες ήρθαν από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, ο οποίος επικαλείται καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και ελήφθησαν απο το λιμενικό.

Συμφοιτήτριες και φίλες της Ελένη κατονόμασαν συγκεκριμένα άτομα τα οποία φέρονται να προμηθεύουν με ναρκωτικά φοιτητές στο νησί της Ρόδου.

Όπως ανέφεραν, αφού κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φοιτητριών που προμηθεύουν, στη συνέχεια τις κακοποιούν, βιντεοσκοπώντας τα πάντα.

Οι καταθέσεις αυτές σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει πλέον ολοκληρωθεί το κύριο μέρος της ανακρίσης που αφορά στις απολογίες και προσωρινες κρατήσεις των δύο κατηγορούμενων, έδωσαν το πάτημα στον πληρεξούσιο δικηγόρο της πολιτικής αγωγή, Αλέξη Κούγια, να υποβάλει αίτημα προκειμένου να ανοίξει η βεντάλια των ερευνών.

Σύγκεκριμενα, ζητά από τον ανακριτή Ρόδου την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των εμπλεκόμενων προσωπων.

 

Εφόσον η κίνηση αυτή γίνει δεκτή από την ελληνική Δικαιοσύνη τότε θα εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο κατηγορούμενοι, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την Ελένη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο τους την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ουσιαστικά οι απαντήσεις των εταιριων κινητής τηλεφωνίας θα ανοίξουν το δρόμο ακόμα και στον εντοπισμό νέων κατηγορούμενων ή έστω ατόμων με τα οποία επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους.

Πλέον αναμένεται η κρίση του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος γνωρίζοντας το σύνολο της δικογραφίας θα αποφανθεί αν συντρέχουν οι λόγοι για να διευρύνει την ανάκριση και στον εντοπισμό επιπλέον ατόμων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σκληρές εικόνες. Μάχη για τη ζωή του δίνει 23χρονος μετά από τροχαίο

Δολοφονία Τοπαλούδη. “Έκλαιγα με το που το έμαθα. Δεν μπορούσα να….”