Αναβολή για Μαζωνάκη. Σάρωσαν Νότης-Πάολα…στα ρηχά Πλούταρχος-Ασλανίδου.

Με τον Γιώργο Μαζωνάκη να μην συμμετέχει στη χθεσινοβραδινή «μάχη» των μπουζουκιών καθώς το σχήμα με τον Κουρκούλη και την Άντζελα πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα ο μεγάλος νικητής ήταν ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα που γέμισαν το 2.500 θέσεων μαγαζί στο Γκάζι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό: Έγιναν από το πρώτο κιόλας πρόγραμμα πολύ μεγάλες καταναλώσεις σε ποτά και ακολούθησαν στο δεύτερο πρόγραμμα και πολλά λουλούδια.

Ρηχά και πολύ μέτρια η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Μελίνας Ασλανίδου σε παρακείμενο κέντρο της Πειραιώς. Πολύ μικρότερης χωρητικότητας και αυτό γεμάτο καμία όμως σχέση με την «ασφυξία» που έγινε σε Νότη και Πάολα.

Επίσης στο πρώτο πρόγραμμα του Πλούταρχου και της Μελίνας οι καταναλώσεις κινήθηκαν σε χαμηλά. Ήταν η πρώτη Παρασκευή και φυσικά ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορεί να υπάρξει.

Τα πάντα θα κριθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο μετά τις γιορτές. Εκεί θα φανούν νικητές και ηττημένοι και πιο αντέχουν να βγάλουν το χειμώνα και οι πιο ανεβασμένοι φέτος να φτάσουν μέχρι το Πάσχα. Ήδη κάποια σχήματα που ξεκίνησαν νωρίς έχουν αρχίζει και παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης. Εκτός απο του Κιάμο που πάει “τρένο” απο τον Σεπτέμβριο μιας και ο Πάνος έχει το δικό του κοινό και εμφανίζεται μετά απο χρόνια στο μαγαζί που τον ανέβασε κατηγορία. Στο Ποσειδώνιο.

Θα επανέλθω…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η συνέντευξη της Μπέλλα στον Αρναούτογλου που κόπηκε στο μοντάζ. Η υποκρισία και το θέατρο (Βίντεο)

Σε σοκ την Παρασκευή το πρωί η Σκορδά. Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση.