Άρωμα Λεμπιδάκη στην απαγωγή Μαυρίκου στον Πειραιά. Η αγωνία και οι αστυνομικοί

Η υπόθεση της απαγωγής του Μαυρίκου “βρωμάει”. Και αυτή η ομιχλώδης κατάσταση ενισχύεται απο το γεγονός ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καλέσει την οικογένεια για λύτρα.

Μοιραία παρατείνεται η αγωνία για την τύχη του 51χρονου επιχειρηματία, που απήχθη το πρωί της Πέμπτης έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές, μέχρι τις βραδινές ώρες χθες οι δράστες δεν είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία προκειμένου, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις απαγωγών, να απαιτήσουν λύτρα για την απελευθέρωση του.

Οι αστυνομικοί πάντως επισημαίνουν ότι έχουν ενεργοποιήσει τον μηχανισμό και τις διαδικασίες που προβλέπονται για τη διαχείριση περιστατικών απαγωγών, με πιο χαρακτηριστική και πρόσφατη αυτή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, στην Κρήτη. Οι ίδιες πηγές πάντως επισημαίνουν ότι η οικονομική επιφάνεια του 51χρονου είναι σαφώς μικρότερη συγκριτικά με εκείνη θυμάτων παλαιότερων απαγωγών και εγείρουν ερωτήματα για τα κίνητρα της αρπαγής του επιχειρηματία. Το συμβάν έγινε στις 9 το πρωί και τη σκηνή είδαν, μεταξύ άλλων, υπάλληλοι και πελάτες διπλανού σούπερ μάρκετ, αλλά και η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία.

 

 

 

Πηγή: Καθημερινή

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλαξε δικηγόρο η Καρύδα. Η απόφαση της οικογένειας Μακρή και η επικήρυξη για τον Δολοφόνο

Κύκλωμα Κοκαϊνης στην Κρήτη. “Τσίμπησαν” πολύ γνωστούς Χανιώτες