Άγριος τσακωμός στα παρασκήνια του “My style rocks”. Η τριάδα οι στυλίστες και τα νεύρα…

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ένταση στο παιχνίδι. Λίγο τα νούμερα που έχουν πιάσει πάτο-χαρακτηριστικό παράδειγμα οι επιδόσεις του Gala της Παρασκευής-λίγο η κούραση, λίγο ο ανταγωνισμός, λίγο η λαϊκουριά κάποιων… ε δεν θέλει και πολύ.

Πληροφορούμαι πώς ένας ακόμη λόγος που έκανε την Ναντίν να αποχωρήσει πέραν της έκθεσης και της σκληρης κριτικής της επιτροπής, ήταν και μια φασαρία που έγινε στα παρασκήνια, όταν οι τρείς κοπέλες που υποτίθεται ότι έχουν αλλάξει τηλεοπτικά βρέθηκαν στο στόχαστρο των λοιπών. Δεν άντεξε την λαϊκουριά και τις αντιδράσεις η Ναντίν και αποχώρησε.

Και αναφέρομαι στην Αλβανίδα Μαρία Λέκκα, την Σιαμπάνη και την Μπάση που φέρεται να έχουν προσλάβει στυλίστα για τις επιλογές τους.

Μάλιστα αυτό το έχουν πεί κατα καιρούς και τα μέλη της επιτροπής. Με τον τρόπο τους.

Είναι η μεγάλη ανάγκη που έχουν να κερδίσουν; Είναι η ανάγκη να κάνουν την διαφορά. Προφανώς και οι συγκεκριμένες τρείς έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Θέλουν να γίνουν μαϊντανούλες και κάνουν ότι μπορούν γι΄αυτό.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Παπαδέλλη έχει απομακρυνθεί απο τη Λέκκα…

Μιλάμε για “ψωνίαση” όχι αστεία.

Κορίτσια μια συμβουλή. Σε έξι μήνες απο το τέλος του παιχνιδιού δεν θα σας θυμάται κανείς…

Σκεφτείτε αυτό… και λειτουργήστε ανάλογα…

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ολα καλα,τα γραφεις πολυ ωραια αλλα γιατι δεν εγραψες “την αλβανιδα Μαρια Λεκκα την Ελληνιδα Μπαση και την Ελληνιδα Σιαμπανη”?

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αντέχετε; Η Κούλα με αβυσσαλέο πλαστικό ντεκολτέ… «πετάει» και μπούτι

Ελληνίδα ηθοποιός πόζαρε topless και σαγήνευσε τον Μπερλουσκόνι