Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον Λυκουρόπουλο. Η ειρωνεία στον αέρα και το υφάκι (Βίντεο)

Είδα ότι μετα το χθεσινό παρασκηνιακό θέμα με αθλητικό χαρακτήρα, πολλοί με αντέγραψαν και άλλοι τόσοι με διάβασαν. Κι επειδή μου αρέσει να είναι μπροστά σε όλα είπα να το συνεχίσω και σήμερα.

Βράζουν στον ΠΑΟΚ αλλά και στους διαδρόμους της ΕΡΤ με την απαράδεκτη αντίδραση του Λυκουρόπουλου. Ο τύπος άρχισε να ειρωνεύεται στον αέρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων τους συναδέλφους του για την ποιότητα του ρεπορτάζ τους αλλά και μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα κάνει στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ ο τύπος που με υπουργικές παρεμβάσεις τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος και έχει τινάξει το μαγαζί στον αέρα.

Μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη σε ένα κρεσέντο ειρωνίας και με ένα ύφος που δεν αρμόζει σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο Λυκουρόπουλος ειρωνεύτηκε στον αέρα την απόφαση του ΠΑΟΚ να διαμαρτυρηθεί για τους διαιτητές αλλά και τον Γιώργο Μίνο που νωρίτερα με τον δικό του τρόπο έδωσε το ρεπορτάζ όπως θα δείτε σε σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή.

Βράζουν στους διαδρόμους με τους Λυκουρόπουλους της ΕΡΤ που έχουν απαξιώσει το μαγαζί με όσα κάνουν και που σύντομα θα ζήσουν δύσκολες μέρες ξανά καθώς ο Μητσοτάκης έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα πάρει σκούπα και φαράσι όταν θα έρθει στην κυβέρνηση.

Άδικο έχουν; Δείτε και θαυμάστε στυλάκι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nomads: Η εμφάνιση των “Survivors” και το θρίλερ με την Παπαγγελή

Greece Next Top Model. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Γαρυφαλλιά (Spoiler)