Στα δικαστήρια και σήμερα Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου. Τι συνέβη;

Ο Φουρθιώτης εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ακροατήριο αλλά δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με την πρώην συνεργάτιδα του. Ο Μένιος αποχώρησε πρίν απο λίγη ώρα απο τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, με την αναβολή στο τσεπάκι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ η Αλεξανδράτου επεδίωξε να δικάσει, η έδρα έκανε αποδεκτό το αίτημα του Μένιου και ανέβαλε το δικαστήριο για έναν χρόνο μετά.

Σας θυμίζω πώς πρόκειται για την μήνυση που έχει καταθέσει η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών υποστηρίζοντας, ότι ο πρώην συνεργάτης άρπαξε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ (!) που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το μοντέλο, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη.

Απο την μεριά του ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τσακώθηκε το ζευγάρι στο φαγητό 

Αντέχετε να το δείτε; Τα σκυψίματα παίκτριας του Survivor με «τουρλωμένα» οπίσθια