Ο Κοντομηνάς αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο. Το νέο στοίχημα του μετά την πώληση του Alpha

Η πληροφορία μου ήρθε χθες το βράδυ και προς το παρον δεν επιβεβαιώνεται αλλά και δεν διαψεύδεται και από πουθενά. Σύμφωνα με αυτή ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του Channel 9 στο συγκρότημα του Σκάϊ και από εκεί θα εκπέμπει στη συνέχεια ο νέος σταθμός ΣΚΑΪ 24.

Το κανάλι που έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζεται και θα έχει σε 24ωρη βάση μόνο ενημερωτικό πρόγραμμα. Οι συζητήσεις λοιπόν έχουν γίνει αλλά συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει.

Σας υπενθυμίζω πως εδώ και πολύ καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητά συχνότητα περιφερειακού καναλιού στην Αττική για να βγάλει στον «αέρα» τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα τους προηγούμενους μήνες ο επιχειρηματίας λέγεται πως είχε κάνει συζητήσεις και με το Blue Sky οι οποίες όμως τελικά δεν προχώρησαν.

Βεβαίως υπάρχει και το δεύτερο σενάριο που θέλει τον Κοντομηνά να κρατάει το κανάλι και να το μεταμορφώνει σε ένα “Family Shop Channel” αξιοποιώντας μέσα απο αυτό την πρώτη εταιρεία τηλεπωλήσεων της χώρας την “telemarketing” η οποία είναι πρωτοπόρος και της ιδιοκτησίας του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Η Γερμανού… τα 10άρια της Σάσας και τα μονοψήφια του Open

Τηλεθέαση. Χαοτική η διαφορά του Μάνεση απο την Χρηστίδου