Εικόνες που Σοκάρουν. Σακάτεψαν στο ξύλο τη μάνα του Αγγλούπα. Ο λόγος;

Είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φώς αυτές οι εικόνες. Και έρχονται στο φώς γιατί πίσω απο την εντυπωσιακή σύλληψη του Αλέξη Αγγλούπα, πρίν απο κάποιους μήνες…συνέβησαν πολλά που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

Τις φωτογραφίες τις αλιεύσαμε απο την μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του επιχειρηματία. Μήνυση κατα αγνώστων μιας και δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κανέναν απο τους τρείς που μπήκαν στο σπίτι της στη Βούλα. Και όλα αυτά συνέβησαν ένα μήνα μετά την σύλληψη του γιού της. Τον Δεκέμβριο του 2017.

Η κυρία Τούλα Αγγλούπα ήταν στο σπίτι της, όταν τρείς κακοποιοί που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι της… την ακινητοποίησαν και την σακάτεψαν στο ξύλο. Ο λόγος; Έψαχναν τα 5 πανάκριβα ρολόγια που γραφόταν τότε πώς είχε στην κατοχή του ο Αγγλούπας και ανήκαν σε κορυφαίο εφοπλιστή. Ρολόγια που ξεπερνούσαν σε αξία όλα μαζί τα  τρία εκατομμύρια ευρώ.

Τι συνέβη με τα ρολόγια αυτά; Αποδείχτηκε αργότερα πώς δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση μιας και ο εφοπλιστής παραδέχτηκε-όταν εκλήθη απο την ανακρίτρια-ότι τα είχε παραχωρήσει στον Αλέξη προκειμένου να τα πουλήσει στην Ιταλία. Μάλιστα για τη νομιμότητα της κίνησης αυτής είχε προσκομίσει και τα σχετικά έγγραφα αποδείξεις της αγοράς τους απο γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας. Αυτό βεβαίως δεν γράφτηκε ποτέ. Γιατί άραγε;

Επειδή λοιπόν γράφτηκε ότι ο Αγγλούπας έκρυβε πανάκριβα ρολόγια-στο πλαίσιο του ράδιο αρβύλα της εποχής- κάποιοι θεώρησαν πώς τα είχε κρύψει στο σπίτι της μάνας του.

Γι΄αυτό και την “επισκέφτηκαν” και η γυναίκα γλίτωσε απο θαύμα όταν ξέφυγε απο τα χέρια του ενός βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει.

Κατόπιν οι συγγενείς την φυγάδευσαν σε άλλο σπίτι και έναν μήνα μετά το σπίτι όπου διέμενε έγινε “καλοκαιρινό” μιας και οι κακοποιοί επέστρεψαν και ξήλωσαν μέχρι και τις οικιακές συσκευές απο την κουζίνα.

Τι βρήκαν; Τίποτε. Τι στοίχισε όλο αυτό; Κοντά 50.000 ευρώ…

Δεν τα γράφω για να καθαρίσω κανέναν. Ο Αγγλούπας πλήρωσε ίσως και με το παραπάνω τα όσα προκλητικά έκανε στο παρελθόν.

Τα γράφω για να σας δείξω πώς μπορεί μια γυναίκα απο το πουθενά να χαθεί… εξαιτίας μιας στρεβλής πληροφορίας ή μιας κακής πληροφόρησης…

Δείτε την…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Νεαρός επιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε νηπιαγωγείο στην Κομοτηνή!

Αποκλειστικό. Μήνυση για μπούλινγκ κατά του Μουτσινά. Τι συνέβη;