Είδα το βίντεο της δολοφονίας Μακρή. Ο εκτελεστής ήταν ένας και οι σφαίρες που έριξε ήταν οκτώ

Κυριακή σήμερα και θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Χθές στο πλαίσιο του ρεπορτάζ κατάφερα να δω το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Είναι υλικό απο δυο κάμερες. Σε αυτές τις στιγμές φαίνεται ξεκάθαρα η σκηνή της δολοφονίας.

Φαίνεται ξεκάθαρα ο σιγαστήρας που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής, η αποφασιστικότητά του αλλά και ο επαγγελματισμός του. Τι εννοώ; Θα σας τα πώ αναλυτικά…

Καταρχάς στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πώς ο Μακρής έχει αφήσει το αυτοκίνητό του πρίν απο το κακό με τρόπο τέτοιο που δείχνει ότι είναι βιαστικός. Προφανώς έχει φτάσει σπίτι του για να ξαναφύγει. Ο τρόπος που παρκάρει δείχνει βιασύνη.

Αυτό σημαίνει πώς ο τύπος μπορεί να είχε στήσει καραούλι εδώ και μέρες και να βρήκε την κατάλληλη στιγμή.

Ο τρόπος που κινείται ο εκτελεστής με το που μπαίνει ο Γιάννης στο αμάξι είναι ταχύτατος.

Ρίχνει τρείς σφαίρες απο το πλαί… σε πολύ μικρή απόσταση η μια απο την άλλη. Κάτι που δείχνει πώς είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Φοράει μάυρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ.

Είναι προφανές ότι ο Μακρής με το που καταλαβαίνει τι γίνεται σηκώνει μάλλον το χέρι του ή τον ώμο και δέχεται τις σφαίρες σε σημείο τέτοιο στο σώμα του που μπορεί να βγεί απο το αυτοκίνητο.

Και αυτό κάνει…

Εκείνη την ώρα ο εκτελεστής που αν κρίνω απο το ύψός που έχει το smart πρέπει να είναι πάνω απο 1,80 περνάει πίσω απο το μικρό αυτοκίνητο και πυροβολεί απο πίσω τον Μακρή αλλές δυο φορές.

Το θύμα πέφτει κάτω.

Εκείνη την στιγμή χάνεται και η εικόνα του επιχειρηματία απο την μια κάμερα του σπιτιού. Ωστόσο η δεύτερη κάμερα αποτυπώνει την τελευταία στιγμή.

Με το που πέφτει ο Μακρής στον δρόμο ο εκτελεστής πηγαίνει απο πάνω του και του ρίχνει άλλες τρείς σφαίρες. Αυτές είναι και οι χαριστικές βολές του.

Στοιχείο σημαντικό. Ο εκτελεστής με το που τελειώνει την δουλειά φεύγει ακριβώς απο το ίδιο σημείο απο το οποίο μπήκε στο πλάνο της κάμερας πρίν ρίξει τις πρώτες σφαίρες.

Στοιχείο δεύτερο. Λίγη ώρα μετά περνάει απο το σημείο ένα μαύρο αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα.

Πολύ πιθανό είναι ο δολοφόνος τελικά να μην είχε “βοηθό” ή τσιλιαδόρο και να “έβγαλε” την δουλειά μόνος του.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας…. για το πώς έγινε η Δολοφονία του Μακρή…

Αυτά είδα εγώ στο βίντεο…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φεύγει απο την Ελλάδα η Καρύδα μετά την δολοφονία του άντρα της. Τι συμβαίνει;

Ανατροπή στην τηλεθέαση. Τα λάθη της Γερμανού έφεραν πρώτη την Σταμάτη. Τι συνέβη;