Αυτός είναι ο γιός του Μακρή απο τον πρώτο γάμο του. Σηκώνει το φέρετρο του πατέρα του (Εικόνα)

Η ιστορία της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, μπορεί να έχει αστυνομικό και πρόδηλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, ωστόσο δεν παύει να “κουβαλάει” και μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία.

Το παρελθόν του, τα παιδιά του, οι γυναίκες του, η ζωή του, έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για όλους. Κι επειδή και χθές όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Κουτσελίνη αλλά και γενικώς τις τελευταίες ημέρες ασχολούμαι πολύ με το θέμα, είπα και σήμερα να σας “ανοίξω” λίγο παραπάνω τα μάτια.

Πολλοί αμφισβήτησαν και χθές το ρεπορτάζ μου για την παρουσία του 17χρονου γιού του Μακρή-απο τον πρώτο γάμο του- στην κηδεία του.

Δεν είχα σκοπό να την δημοσιεύσω αλλά το κάνω καθαρά για λόγους αρχής και αξιοπιστίας.

Το μελαχρινό αγόρι που είναι δεύτερο απο αριστερά ανάμεσα στον κολλητό του Γιάννη τον Ανδρέα που είναι πρώτος στη σειρά και τον αδερφό του Αλεξ είναι ο γιός του.

Το παιδί που ήρθε απο την Αυστραλία για να δεί νεκρό τον πατέρα του και να τον μεταφέρει στα χέρια μαζί με φίλους και συνεργάτες του.

Αυτά πρός αποκατάσταση της αλήθειας και των γραφομένων μου.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Δεν αντέχω να βλέπω μικρό παιδί να θάβει τον πατέρα του. Το έκανα στα 22 μου και με σημάδεψε. Έθαψα τον 50 ετών πατέρα μου.
    Κουράγιο αγόρι μου. Ο πατέρας σου θα σε βλέπει Πη ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εδώ θα ταφεί ο Γιάννης Μακρής. Το ταξίδι το τρισάγιο και το λάθος (Εικόνες)

Τραγωδία για γνωστό επιχειρηματία! Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός του