Απομακρύνονται και συνεργάτες του Μένιου. Ο σκληρός πυρήνας και αυτοί που παίζουν διπλό παιχνίδι

Εκτός Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (η εταιρία του Open tv) θα βρεθούν πολύ σύντομα και αρκετοί στενοί συνεργάτες του Μένιου Φουρθιώτη μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν αργά χθες το βράδυ ελάχιστα άτομα θα διασωθούν, μου είπαν συγκεκριμένα για δύο δημοσιογράφους που ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους εδώ και πολλά χρόνια στην πιάτσα. Και σε πολλές εκπομπές, όχι μόνο τη συγκεκριμένη.

Αποφάσεις φυσικά δεν θα παρθούν «εν θερμώ» αλλά πολύ σύντομα. Βέβαια ο στενός πυρήνας των συνεργατών του Μένιου Φουρθιώτη θα τον ακολουθήσει και στη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ όπως πρώτος σας έγραψα γινόταν μεγάλη προσπάθεια να βγει η εκπομπή απ’ τα Μελίσσια στο νέο Epsilon κάτι το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατό. Ήδη επίσης υπάρχουν και πρόσωπα στο περιβάλλον του που «παίζουν» διπλό παιχνίδι…

Την ώρα δηλαδή που ορκίζονται πίστη και τιμή στον Μένιο Φουρθιώτη, την ίδια ώρα προσπαθούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση του σταθμού. Ο Μένιος είναι βέβαια ενήμερος όλων των καταστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο “νέο Έψιλον” ο Φουρθιώτης. Οι συνεργάτες οι ανακοινώσεις και οι αντιδράσεις

Open: Τα χαμηλά νούμερα της “Κουζίνας” το κόψιμο και το μέλλον της Νέγκα