Υποθεση Λαγούδη. Ο Δεκέμβριος φέρνει αποκαλύψεις. Ο γιατρός η κλήτευση και το έγγραφο φωτιά

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οι δικηγόροι των συγγενών της Λαγούδη έχουν κληθεί για δεύτερη φορά να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας. Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, πρόκειται για τυπική διαδικασία, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο της ογκωδέστατης δικογραφίας.

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν και οι στενοί συγγενείς της Ειρήνης, δηλαδή ο αδελφός της Γιώργος και τα τρία παιδιά της, που θα δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις. Για την ώρα, ωστόσο, δεν έχει κληθεί ο γιατρός σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα ο 50χρονος γιατρός έχει ισχυριστεί δια του συνηγόρου του ότι δεν υπάρχει προσωποποιημένη κατηγορία σε βάρος του. Όμως, τον διέψευσε έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα πιστοποιητικό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πόλεμος στα Social media με τη νέα σχέση του Πατμάνογλου. Η εγκυμοσύνη και η οργή του κόσμου

Η κρυφή πρόταση στη Σκορδά. Και ο δράκος περί “συνεργασίας πακέτο” με το Λιάγκα.