Το χθεσινό γύρισμα του “My styles Rocks” η θέση του Σκαϊ, η Καρύδα και οι αναφορές στον νεκρό

Σε πολύ θλιβερό κλίμα έγινε χθες το γύρισμα για το “My styles Rocks” μετά την είδηση του θανάτου του συζύγου της Βικτώριας Καρυδά.

Οι παίκτριες, η παρουσιάστρια αλλά και οι κριτές είναι σοκαρισμένοι. Η Ντίνα μάλιστα που μας ζάλιζε κάθε μέρα με 100 στόρι… απο την είδηση του θανάτου μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε βάλει τίποτα.

Ωστόσο έπρεπε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εκπομπής. Συμφώνα με πηγές μας από τον ΣΚΑΙ αποφάσισαν να μην κάνουν αναφορά στην «ξαφνική» για τους τηλεθεατές εξαφάνιση της Καρυδά καθώς είναι πολύ σκληρό και επώδυνο να μιλάς για θάνατο συζύγου παίκτριας στον αέρα και μετά να προσκαλείς τους τηλεθεατές να δουν μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Από την άλλη ακούστηκαν και παίκτριες πολύ κοντά της που δήλωσαν πως θα ήθελαν κάτι να πούν δημόσια. Ωστόσο μέχρι τώρα το κανάλι δεν θα το επιτρέψει προστατεύοντας την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους.

Η Βικτώρια γνωρίζει πως θα συνεχίζει να «παίζει» στην εκπομπή έως τις 9 Νοεμβρίου καθώς έχουν μαγνητοσκοπηθεί τα γυρίσματα και δεν νιώθει καθόλου καλά. Γιατί μέσα σε αυτά αναφέρεται στον σύζυγό της και πάλι, όπως έκανε συχνά.

Όχι μόνο γι’ αυτό αλλά όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να έχει χάσει τον άνθρωπό της και να εμφανίζεται μεσα στην καλή χαρά στο γυαλί.

Από την άλλη ούτε το κανάλι φέρει ευθύνη αφού τα γυρίσματα είχαν γίνει και είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί ο χρόνος με νέα και να πεταχτούν αυτά καθώς δεν υπάρχει υλικό χωρίς την Καρυδά και για να γυριστεί θα πρέπει δυο βδομάδες τουλάχιστον να μην υπάρχει εκπομπή.

Πράγμα  αδύνατον…. Αυτά είναι τα τραγικά παιχνίδια που παίζει η μοίρα…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Πώς η Κουτσελίνη χθές “σκότωσε” με διαφορά την Μενεγάκη

Τα ουρλιαχτά της Καρύδα, η αδυναμία της μεγάλης κόρης στον μπαμπά και η λιποθυμία (Βίντεο)