Το βίντεο την Βικτώριας με την κόρη της στην πασαρέλλα ήταν προφητικό. Δείτε το γιατί…

Στις 19 Οκτωβρίου λίγες ημέρες μετά το γαμήλιο «Gala» όπου μίλησε αναλυτικά για το γάμο της με τον Γιάννη Μακρή η Βικτώρια Καρύδα έκανε μια ακόμη σημαντική αποκάλυψη όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Ως γνωστόν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου απέκτησε δύο παιδάκια.

Την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα. Ο δολοφονημένος πατέρας και η μητέρα λάτρευαν τα παιδιά τους. Η Βικτώρια λοιπόν στο «My style Rocks» που προβλήθηκε στις 19 Οκτωβρίου ανέβασε την κόρη της στην πασαρέλλα. Με το εξής concept:

Έχει πάρει την μικρή Αλεξάνδρα και έχουν πάει ταξίδι στην Ελβετία για να συναντήσουν την ξαδέλφη της. Και έχουν πάει σε ένα μπαζάρ μόδας. Το concept λοιπόν ήταν προφητικό και σας εξηγώ ευθύς αμέσως το γιατί.

Η Βικτώρια Καρύδα θέλει να πάρει τα παιδιά και να φύγουν από την Ελλάδα. Άμεσα. Η μικρή είναι στην πρώτη δημοτικού και το μοντέλο δεν θέλει σε καμία περίπτωση τα παιδιά να ακούσουν στο σχολείο πράγματα που θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα τον ψυχικό τους κόσμο. Η ίδια θα ήθελε και χθες να έχει φύγει για την Ελβετία όπου έχει πολλές γνωριμίες ωστόσο πρόσωπα από το περιβάλλον της, την συμβουλεύουν να ολοκληρωθεί για τα παιδιά η σχολική χρονιά και η μετάβαση στο εξωτερικό να γίνει με πιο ομαλό τρόπο.

Δείτε το απόσπασμα με την Βικτώρια Καρύδα και την κόρη της από το βίντεο που υπάρχει στο web tv του Σκαι από το 0:32:32 και μετά.

Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε η μικρή Αλεξάνδρα είναι ίδια ο πατέρας της Γιάννης που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

 

Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τηλεθέαση. Πώς η Κουτσελίνη χθές “σκότωσε” με διαφορά την Μενεγάκη

Το χθεσινό γύρισμα του “My styles Rocks” η θέση του Σκαϊ, η Καρύδα και οι αναφορές στον νεκρό