Τηλεθέαση. Ο Μάνεσης καλπάζει… όσο η Χρηστίδου… αράζει

Έτσι είναι αυτά. Όταν απο τη μία έχεις έναν δημοσιογράφο γεμάτο ενέργεια να μεταφέρει πληροφορία, σφιγμό, παλμό, κι απο την άλλη μια κιουρία να αράζει στην πολυθρόνα της με το ζόρι να κουνιέται απο αυτήν και με δυσκολία να σηκώνεται τότε… το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

ΌΧΙ. Δεν είναι δικαιολογία ότι ο Μάνεσης έχει χτίσει χρόνια “συνήθεια” στην πρώϊνη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η αιτία είναι ότι οι απέναντι απο το πρώτο Σαββατοκύριακο άραξαν.

Σταματήστε κάποιοι φίλοι του ζευγαριού-Μαραντίνη-Χρηστιδου- να γλύφεται και γράψτε αλήθειες. Κακό τους κάνετε.

Η εικόνα είναι παλιακή. Το γράφω μέρες τώρα. Και θα δείτε ότι θα δικαιωθώ όταν βγεί στον αέρα η Ντορέττα…

Και μην τρώτε παραμύθι με τα 9άρια και τα 10άρια που κάνει η εκπομπή. Δεν είστε πετυχημένοι. Ο στόχος σας ήταν 15άρια που δεν τα είδατε ούτε στην πρεμιέρα σας.

Αλλά πώς να τα κάνεις με αυτό το παρεάκι… των μαϊντανών. Εξαιρώ μόνο το ξανθό κοριτσάκι την Ελένη που αν την άφηναν λίγο παραπάνω να χαμογελάει ή της έδιναν ρόλο πιο ξεκάθαρό θα μπορούσε να προσφέρει…

Αλλά που μυαλό… όταν το μόνο που σας νοιάζει είναι το περίγραμμα του κραγιόν της παρουσιάστριας, η ανάγκη του Παυλούκου-σλούρπ σλούρπ-να γίνει πρώτος παρουσιαστής και τα δικέφαλα στο κοντινό πλάνο του Ντινάκου του Βασαλάκου;

Ξυπνήστε… λέμε…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nomads: Το ψυχολογικό πρόβλημα παίκτη, ο φόβος του ΑΝΤ-1 και η αυτοκτονία

Κι όμως είναι η Φαίη. Αντέχετε; Ελάτε τώρα… Βρείτε τις διαφορές…