Τα ουρλιαχτά της Καρύδα, η αδυναμία της μεγάλης κόρης στον μπαμπά και η λιποθυμία (Βίντεο)

Το σπίτι στη Βούλα ήταν ένα φρούριο. Δεν μπορούσε κανείς περαστικός να δεί το εσωτερικό του μιας και ο μαντρότοιχος ήταν ψηλός η εξωτερική πόρτα βαριά και ασφαλείας και οι κάμερες σε κάθε γωνιά απωθούσαν κάθε ενοχλητικό επισκέπτη.

Ο Μακρής γνώριζε καλά μετά τα όσα είχε περάσει στην Αυστραλία πώς να προστατευτεί. Όμως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε χωρίς την ασφάλεια του. Γιατί άραγε;

Τι είχε συμβεί; Είναι ένα ερώτημα για το οποίο οι αστυνομικοί ψάχνουν απαντήσεις.

Σε οικογενειακό επίπεδο;

Η οικογένεια που αφήνει πίσω του ο επιχειρηματίας είναι σε κατάσταση σοκ. Τα ουρλιαχτά χθές το βράδυ της γυναίκας του, ακούστηκαν μέχρι τον δρόμο. Αμέσως μετά την στιγμή αυτή η Βικτώρια έχασε τις αισθήσεις της.

Η κατάσταση στο σπίτι είναι πολύ δύσκολη. Το μοντέλο προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της-με την βοήθεια κατασταλτικών φαρμάκων- με μόνο μέλλημα της τα παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές τα δυο παιδιά της μένουν τις περισςότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι της γιαγιάς και του Παππού, δεν πηγαίνουν σχολείο-η μεγάλη κόρη- και η Βικτώρια προσπαθεί να τα έχει μακριά απο στιγμές τραγικές και παραστάσεις που θα χαραχτούν για πάντα στο μυαλό τους.

Η αδυναμία δε της μεγάλης κόρης στον πατέρα της είναι ένα “μεγάλο θέμα”, για το μοντέλο. Ένα θέμα που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Βλέπετε δεν μπορούν για καιρό να πούν ψέματα στα παιδιά. Γι΄αυτό και έχουν την συνδρομή ενός ειδικού για την διαχείριση της κατάστασης.

Όπως και να χει όμως οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το χθεσινό γύρισμα του “My styles Rocks” η θέση του Σκαϊ, η Καρύδα και οι αναφορές στον νεκρό

Αυτός είναι ο Δολοφόνος του Μακρή. Πόσα πήρε για να τον “φάει”