Τα νιάτα της θυμήθηκε η Φαιούλα. H πρώτη γκεστ εμφάνιση στην Πάτρα και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα…

Τότε που μεσουρανούσε στην τηλεόραση του Alter και ίσως βέβαια τότε να έκανε κάποιες μέρες υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από αυτά που κάνει σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Χθες σας έγραψα για το εξτρά στη Λάρισα.

Προηγήθηκε λοιπόν μια έκτακτη εμφάνιση σε κατάστημα υποδημάτων στην Πάτρα και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Διάφορες πόλεις – της Βορείου Ελλάδος κυρίως-  έχουν ζητήσει από την παρουσιάστρια την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων τους για τις γιορτές και μαθαίνω πως επιθυμία της παρουσιάστριας είναι να ανταποκριθεί σε όσα περισσότερα καλέσματα – προφανώς φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος – μπορεί.

Η Τρίτη ήταν ημέρα τραγωδία από άποψης τηλεθέασης για την παρουσιάστρια μιας και στο σύνολο του κοινού έχασε με σχεδόν 8 μονάδες διαφορά στο σύνολο από τους «Αταίριαστους» του Σκάϊ ενώ και στο δυναμικό κοινό 18- 54 ήρθε δεύτερη πίσω από τους «Κου – Κου».

Το πιο τραγικό όμως απ’ όλα είναι πως την συγκεκριμένη μέρα και πάντα στο σύνολο πήρε lead in από τον Παπαδάκη 26,1% και το κατέβασε στο 16%.

Δηλαδή μείον δέκα μονάδες! Ε λογικό είναι να θέλει να βρεθεί σε όσες περισσότερες πόλεις της περιφέρειας μπορεί… Ίσως έτσι αναθερμανθεί η σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μυστικό της. Πώς έχασε κιλά η Βάσω Λασκαράκη

Ποιος είναι σε νούμερα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ; Ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού με τις “χρυσές χειροπέδες”