Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό με αφορμή την καινούργια της σειρά που υπογράφει, η οποία παρουσιάζει τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την χώρα. Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε για τα αντίστοιχα προσωπικά της βιώματα, που στιγμάτισαν την μετέπειτα ζωή της.
«Είμαι παιδί που έχω μεγαλώσει σε προσφυγικό συνοικισμό. Τη δεκαετία του ’80 στους συνοικισμούς, καμιά φορά ήταν λίγο πιο άγρια τα πράγματα.
Υπήρχαν πολλές οικογένειες που κουβαλούσαν μεγάλα προβλήματα. Άρα σαν παιδί είδαν πολλά τα μάτια μου […]
Τα περισσότερα ήταν από τον περίγυρό μου, τους γείτονές μου. Υπήρχαν οικογένειες με πάρα πολλή βία, όπου ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου οικογένειες έβγαλαν τα παιδιά τους από το σχολείο αλλά και περιπτώσεις όπου οικογένειες εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία», ανέφερε η ηθοποιός.
Ενώ τέλος είπε πως «Αυτά τα πράγματα σαν παιδί των 15 που ήμουν τα βίωνα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί […] Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τους λόγους που η φίλη μου δεν μπορούσε να έρθει έξω στα χωράφια να παίξουμε, γιατί έπρεπε να πάει σε μια “δουλειά” που την έστελνε η μάνα της…».
Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία μίλησε στο περιοδικό «TV Μανία».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο «σφυρί» το αγαπημένο ξενοδοχείο του Ανδρέα Παπανδρέου . Με 18 εκατ. ευρώ «πέρασε»σε πασίγνωστη οικογένεια

“Power of Love”. Η Βίβιαν απάντησε. Μετά τον χωρισμό έχει κάνει πλαστική επέμβαση;