Στο “νέο Έψιλον” ο Φουρθιώτης. Οι συνεργάτες οι ανακοινώσεις και οι αντιδράσεις

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν απο γραφείο σε γραφείο απο το απόγευμα είναι πώς ο Μένιος ανακοίνωσε τα της απόφασης στους στενούς συνεργάτες του, όπως και ότι “κλείδωσε” συμφωνία με τον νέο Έψιλον.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Φουρθιώτη να προσπαθεί να βγεί απο αύριο κιόλας στο νέο κανάλι κάτι που είναι ανέφικτο για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος αφορά στο πρόγραμμα του καναλιού. Είναι ήδη δομημένο και πουλημένο και δεν μπορεί να αλλάξει μέσα σε μερικές ώρες.

Ο δευτερος αφορα στις αντιδράσεις εσωτερικά στο κανάλι του Βρυωνη. Κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν την προοπτική συνεργασίας μαζί του.

Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει λύση. Να βγαίνει απο δικό του πλατό, χωρίς να έχει επαφή με τον μηχανισμό Βρυώνη και να πουλάει μέσα απο την εκπομπή τα προϊόντα του επιχειρηματία-καναλάρχη.

Γιατί αυτό ο Μένιος ξέρει να το κάνει καλά. Να πουλάει προϊόντα… και να τζιράρει.

Βεβαίως μετά την απομάκρυνση του απο το Open γεννάται και τρίτο θέμα. Αυτό του αγορασμένου χρόνου του Βρυώνη για την πώληση των προϊόντων του. Κάτι που είχε εξασφαλίσει ο Φιλίππος απο την μεταβίβαση του καναλιού στον Ιβάν Σαββίδη.

Αύριο θα σας έχω κι άλλα μιας και το ρεπορτάζ τρέχει…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τι μπορεί να κάνει ο Φουρθιώτης μετά την απόφαση που τον οδήγησε εκτός OPEN

Απομακρύνονται και συνεργάτες του Μένιου. Ο σκληρός πυρήνας και αυτοί που παίζουν διπλό παιχνίδι