Στο μυαλό της Καρύδα. Η επιστροφή στο σπίτι το σκοτεινό μέλλον στην Ελλάδα και τα παιδιά

Τις επόμενες ώρες όπως σας γράψαμε και αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θα μεταφερθεί η σωρός του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία όπου και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας.

Οι στιγμές μετά την εξόδιο ακολουθία στο σπίτι της οικογένειας ήταν σκληρές. Οι εξάρσεις θυμού, η στεναχώρια, η οργή, οι φωνές τα μυρολόγια…τα έντονα συναισθήματα ξεχείλιζαν.

Κάποιοι ήταν ψύχραιμοι και παρακολουθούσαν. Άλλοι ήταν εξοργισμένοι και έβγαζαν με τις περιγραφές τα ζώωδη ένστικτα τους.

Η Βικτώρια κλεισμένη στο δωμάτιο της μαζί με τα παιδιά προσπαθούσε την περισσότερη ώρα να εξηγήσει στα παιδιά της τα ανεξήγητα. Τι να πείς. Η ίδια σε σοκ. Σα να ήταν “αλλού”. Έδειχνε να μην αντιλαμβάνετε τίποτε.

Το μέλλον του μοντέλου στην Ελλάδα είναι σκοτεινό και το ξέρει. Χωρίς τον άντρα και βασιλιά της-όπως τον χαρακτήριζε- τα πάντα είναι αλλιώς.

Για την Βικτώρια το μόνο που έχει σημασίατώρα είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ταφεί ο Γιάννης και μετά νά ασχοληθεί με τα παιδιά της.

Για την ίδια είναι δεδομένη η αλλαγή παραστάσεων. Σκοπός της είναι να αφήσει το σπίτι που ζούσε και να φύγει για πάντα στην Αυστραλία καθώς θεωρεί πως εκεί θα είναι καλύτερα για όλους. Ειδικά για τα παιδιά της.

Οι δυσκολίες ωστόσο είναι πολλές…

Θα σας έχω ενήμερους τις επόμενες ημέρες.

Υ.Γ. Συγκινητική ήταν και η παρουσία στην κηδεία των φίλων της απο το παιχνίδι “My Style Rocks”. Η Έφη, η Αμάντα και η Τάμτα ήταν εκεί. Και όπως μου μετέφεραν η παρουσία τους εκεί σχολιάστηκε θετικά απο όλους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο χλιδάτος γάμος του επιχειρηματία και το εξτραδάκι του Μαρτάκη! (Φωτός-Βίντεος)

Απίστευτο κράξιμο ΤΩΡΑ στην “Αθλητική Κυριακή”. Οι απαράδεκτες μεταδόσεις και τα σχόλια