Ο Μακρής, οι μηνύσεις και το κλεμμένο Rolex αξίας 30.000 ευρώ!

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στο «φως» πληροφορίες σχετικά με γεγονότα στα οποία φέρεται να εμπλεκόταν ο πρόσφατα δολοφονηθείς επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο επιχειρηματίας επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο την 1 Νοεμβρίου-μια ημέρα μετά τη δολοφονία του δηλαδή- κατηγορούμενος για το ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 καταμήνυσε ψευδώς, για κλοπή ρολογιού ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ, καμαριέρα ξενοδοχείου των Νοτίων προαστίων Αττικής.

Ειδικότερα, ο Μακρής κατέθεσε αναφορά στην Αστυνομία του τμήματος Γλυφάδας ότι η καμαριέρα απέσπασε το ρόλεξ από το δωμάτιο που διέμενε.

O επιχειρηματίας, κατέθεσε την εν λόγω αναφορά στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας αλλά 3 ημέρες αργότερα, επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει πως τελικά βρήκε το Rolex του κρυμμένο σε ένα παπούτσι.

Οι αστυνομικοί, τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης και τον παρέπεμψαν να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο δικηγόρος του, όμως, πέτυχε να ζητήσει ο εισαγγελέας περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και διέταξε προκαταρκτική έρευνα.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Καθημερινή», ο Γιάννης Μακρής είχε προβεί στην καταγγελία αυτή προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, να λάβει ποσό αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρεία για το εν λόγω ρολόι. Μάλιστα στο κείμενο κατά του Γιάννη Μακρή για την παραπομπή του σε δίκη αναφερόταν: «Καταμήνυσαν ψευδώς την εγκαλούσα για τι ότι η τελευταία τέλεσε σε βάρος του δευτερου κατηγορουμένου το έγκλημα της κλοπής και συγκεκριμένα ότι εισήλθε στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διανυκτέρευσε για καθαριότητα και αφαίρεσε το ρολόι με σκοπό να το οικειοποιηθεί παράνομα. Το ανωτέρω όμως γεγονός είναι ψευδές καθόσον η εγκαλούσα ουδέποτε αφαίρεσε το ρολόι του, οι δε κατηγορούμενοι τελούσαν σε γνώση του ψεύδους τους».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανατριχιάζει ο 13χρονος που σκότωσε την 9χρονη αδελφή του: «Εγώ σκότωσα την Μαρία».

Τρεις γάμοι και μια …νέα αγωγή διαζυγίου του Θεόδωρου Πάγκαλου!