Οροθετικός Έλληνας τραγουδιστής που ξεχώρισε σε reality. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι θεραπείες

Τι σημαίνει η λέξη οροθετικός;  «Οροθετικό» χαρακτηρίζεται ένα άτομο το οποίο έχει προσβληθεί από τον ιό HIV. Οι περισσότεροι άνθρωποι με HIV μόλυνση δε φαίνονται άρρωστοι. Εκτός και αν έχει προχωρήσει η αρρώστια και ο ασθενής δεν έχει υποβληθεί σε αντιρετροϊκή θεραπεία. Τότε η αλλαγή στο κορμί του είναι εμφανής.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής απο μικρός ζούσε στα όρια. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που έπεφτε στο κρεβάτι δοκιμάζοντας εμπειρίες και απο τα δυο φύλα. Είχε ξεχωρίσει μέσα απο μουσικό ριάλιτι, όχιτόσο για τις φωνητικές ικανότητές του αλλά για το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα του.

Δυστυχώς τα έκανε όλα αυτά χωρίς προφυλάξεις με αποτέλεσμα να διαπιστώσει στην πορεία ότι είναι οροθετικός.

Ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Μάλιστα συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες απο ταξίδια του στο εξωτερικό, χωρίς βεβαίως να γράφει τον πραγματικό λόγο.

Μαθαίνω πώς είναι απο κλινική σε κλινική προκειμένου να βρεί την κατάλληλη θεραπεία για να σταματήσει την εξάπλωση της ασθένειας.

Είναι γνωστό πως υπάρχουν πανακριβες θεραπείες τις οποίες ακολουθεί ο άρρωστος δια βίου. Με αυτή τη φαρμακευτική αγωγή δίνεται η δυνατότητα στον εκάστοτε οροθετικό να ζήσει αξιοπρεπώς για πολλά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τι κρύβει η κόντρα Κρασσά με την πρώην γυναίκα του. Τα παιδιά και ο εγωϊσμός

Συνέβη την Παρασκευή. Γνωστός Κομμωτής έφαγε σφαλιάρες απο σύντροφο μοντέλου όταν…