Μόνο εδώ. Ο Κούγιας εκθέτει τον φίλαθλο που τον απείλησε με μαχαίρι…

Στη δημοσίευση φωτογραφίας αλλά και δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων του οπαδού της ΑΕΛ που εισέβαλε με μαχαίρι και απείλησε τον Αλέξη Κούγια προχώρησε η ομάδα της Λάρισας. Η ΑΕΛ τονίζει στην ανακοίνωση της πως έχει στα χέρια της και άλλες φωτογραφίες και στοιχεία τα οποία θα παραδώσει ο Αλέξης Κούγιας στον προϊστάμενο Εισαγγελίας ενώ ζητάει απ’ όσους γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία να τα καταθέσουν και καλεί την αστυνομία να κάνει το καθήκον της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ –που δημοσιεύει το onlarissa- αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο κατά πληροφορίες μας είναι οδηγός ταξί και είναι το άτομο το οποίο κρατούσε το μαχαίρι όταν μέλη του Συνδέσμου Αλκαζάρ εισήλθαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ προσποιούμενα ότι είναι πελάτες του κ. Κούγια τον οποίον θέλουν να συναντήσουν και τον εκβίασαν με απειλή για τη ζωή του και την προσωπική του ακεραιότητα να φύγει από την ΑΕΛ Οι πληροφορίες μας είναι ότι το μικρό του όνομα είναι Σπύρος και παρακαλούμε οποιονδήποτε γνωρίζει τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητας του και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει την Αστυνομία για να τον εντοπίσει, είτε να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε με την Διεύθυνση Ασφαλείας Λαρίσης που διερευνά την υπόθεση εκβίασης του κ. Κούγια. Τις επόμενες ημέρες ο κ. Κούγιας θα παραδώσει προσωπικά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαρίσης όλες τις φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας της ηγετικής ομάδας των Αλβανών και Ελλήνων κακοποιών που με ανακοινώσεις, με πορείες αλλά και στο γήπεδο εκβιάζουν τον κ. Κούγια για να φύγει από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή μία ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, που να αποδοκιμάζει αυτούς τους κακοποιούς, τόσο για τις συμπεριφορές κατά του κ. Κούγια, που δεν ταιριάζουν με την ιστορία της ΑΕΛ και την ΑΕΛική ιδέα, αλλά και τις συμπεριφορές και επιθέσεις των συγκεκριμένων κακοποιών προς τους αληθινούς χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ της Ανατολικής εξέδρας που στο σύνολο τους αποδοκιμάζουν συνεχώς τους συγκεκριμένους κακοποιούς και δέχονται από αυτούς απειλές για τη ζωή τους, απειλές για τη ζωή των παιδιών τους , απειλές του τύπου «θα έρθουμε το βράδυ σπίτι σου και θα δεις τι θα πάθεις». Η ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας είμαστε σίγουροι ότι η Εισαγγελία Εφετών Λαρίσης και η ΕΛ.ΑΣ Λαρίσης με επικεφαλής τον κ. Τόλια θα προβούν στις δέουσες ενέργειες ώστε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι συγκεκριμένοι κακοποιοί να μην εμφανιστούν στο γήπεδο και να προστατευθούν τόσο ο κ. Κούγιας από τον εκβιασμό εις βάρος του μέσω τηλεόρασης, όσο και οι οπαδοί και οι οικογένειες τους που αντιδρούν στις συμπεριφορές των συγκεκριμένων 30 αλητών που πρωταγωνιστούν ως σήμερα ο εμφανιζόμενος στη φωτογραφία, ο Λευτέρ Μπέτσι, ο Νίκος Ράγιας, ο Ραφαήλ Χαλκιάς, η γυναίκα του υπόδικου Ελβίρ Λάσκο, η γυναίκα του Μπέτσι, αλλά και ορισμένα άλλα άτομα των οποίων τις φωτογραφίες η ΑΕΛ θα δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες και θα ζητήσει από όλους να βοηθήσουν για την αποκάλυψη της ταυτότητας τους. Η ΑΕΛ έχει στη διάθεση της και ομαδικές φωτογραφίες και ατομικές με εμφανή τα χαρακτηριστικά, αλλά και μαρτυρίες και απλών οπαδών αλλά και αστυνομικών για τις εκβιαστικές συμπεριφορές εις βάρος του κ. Κούγια αλλά και λοιπών μελών του ΔΣ.” Σημείωση συντάκτη: Η φωτογραφία του «κατηγορούμενου» από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν μπορεί να δημοσιευτεί χωρίς εισαγγελική άδεια.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο άγνωστος καυγάς του Γιάννη Μακρή και οι πυροβολισμοί σε πασίγνωστο club της Μυκόνου με τον πρώην συνέταιρο του!

Συμβαίνει τώρα. Σε σοκ η Καρύδα. Τα παιδιά και η απόφαση μέσα στον πόνο της