Μπουνιές κλωτσιές και μηνύσεις πάνω απο τον τάφο της Δώρας Ζέμπερη… Τι συνέβη;

Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς όταν χάνεται το μέτρο. Όταν μια μάνα χάνει βίαια και ξαφνικά το παιδί της. Χάνει την ζωή της. Τα όρια δυστυχώς μετά απο το σοκ είναι δυσδιάκριτα.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του παπά του νεκροταφείου κατέθεσε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! Αφορμή ήταν ένα επεισόδιο στην τελετή του εννεαμήνου μνημόσυνου της κόρης της στις 17 Ιουνίου, όπου η μητέρα της 33χρονης εφοριακού είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον παπά του νεκροταφείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά να χτυπήσει στο χέρι και στον αυχένα.

Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση και το δικαστήριο αναμένεται να γίνει μέσα στο Νοέμβριο. Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο παππάς μετά το θάνατο της Δώρας είχε πάντα μία επιθετική συμπεριφορά απέναντι τους. Την ημέρα εκείνη τον κατηγορούν ότι επιτέθηκε στην μητέρα της Δώρας με μία ομπρέλα, βρίζοντας αυτή και τα παιδιά της.

 

Επόμενο βήμα ήταν η μητέρα και η αδελφή της Δώρας να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ιερέα ζητώντας του να μην τους πλησιάζει ξανά όταν επισκέπτονται τον τάφο της Δώρας της, αλλά και να μην ξαναβγεί σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, και ο ιερέας έχει καταθέσει αντίθετη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να μην τον πλησιάζει και τον ενοχλεί οικογένεια της Δώρας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία σήμερα κατέθεσε μια οικογενειακή φίλη της πλευράς Ζέμπερη η οποία περιέγραψε τον ιερέα ως εμμονικό με την Δώρα, καθώς στέλνεται συχνά πάνω από τον τάφο της. Σχετικά με το επεισόδιο στο μνημόσυνο, υποστήριξε ότι «ο ιερέας της επιτέθηκε με ομπρέλα και την τραυμάτισε σε πολλά σημεία».

 

Η γυναίκα σχολίασε μάλιστα, ότι ο ιερέας βγαίνει σε μέσα ενημέρωσης και με τα λεγόμενα του θίγει την οικογένεια και τη μνήμη της νεκρής. «Στα μέσα ενημέρωσης αναφερόταν στη θανούσα. Έλεγε ότι της έκανε υποδείξεις να πάει σε γιατρό γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα. Η οικογένεια θεωρεί ότι θίγεται από αυτές τις δηλώσεις».

Ακολούθησε μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα. «Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν που είναι ο Πάπας. Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα… «δολοφόνε» και τέτοια. Ο κόσμος μέσα στο ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Εκείνος μπήκε στο ιερό και μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα δηλαδή του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γενιά» περιέγραψε ο μάρτυρας, που είναι από επόπτης στο Δήμο.

 

Πηγή: dikastiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκίνησε τις αρπαχτές και η Σκορδά; Θα πάει ώς guest παρουσιάστρια στη Λάρισα…

Σπάνια εμφάνιση για την Μπέτυ Λιβανού. Δείτε πώς είναι σήμερα (Φωτό)