Κορυφαίος πολιτικός παίρνει διαζύγιο μετά από 28 χρόνια γάμου. Όχι δεν είναι μόνο ο Πάγκαλος

Πρόκειται για έναν πολιτικό και πρόεδρο κόμματος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αναλάβει τα χαρτοφυλάκια διαφόρων Υπουργείων. Οι φήμες για τον χωρισμό του έσκασαν πριν από μερικές εβδομάδες και διαδόθηκαν με την ταχύτητα του φωτός. Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν είναι ράδιο αρβύλα, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.
Το ζευγάρι μετά από 28 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου, και την απόκτηση του γιου τους Ορφέα, ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ζωής.
Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown δηλώνοντας: «Ναι έχουμε χωρίσει με τον Γιώργο. Προχωρώ μπροστά…
Ο λόγος για την Βαρβάρα και τον Γιώργο Λιλλήκα.
Μάλιστα, πριν από περίπου έναν χρόνο, σε κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη, είχαν δηλώσει πως:«Αν φανταστείς ότι τα 25 πρώτα χρόνια μαζί περάσαν σαν να είναι δυο λεπτά, σημαίνει ότι είναι ενδιαφέροντα χρόνια αλλιώς θα φαινόντουσαν 50. Μια σχέση και ένας έρωτας που μετατρέπεται σε αγάπη, συντηρείται. Θεωρώ ότι αν οι οι άνθρωποι δεν αλληλοσυμπληρώνονται και δεν έχουν μια σωστή επικοινωνία και δε κρατούν την αυτονομία τους δύσκολα μπορείς να κρατήσεις μια σχέση. Και νομίζω το γεγονός ότι και οι δυο έχουμε δικές μας δραστηριότητες και έχουμε μια επικοινωνία άμεση συνέλαβε στο να είμαστε μαζί».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίν απο λίγο. Τα κλάματα της Καινούργιου στο πάρκινγκ του OPEN. Τι συνέβη;

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το πρωί. «Έσβησε» o 25χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου