Η πρόταση-παγίδα, το cd «δόλωμα» και ο βιασμός ανήλικης Γερμανίδας στη Ρόδο!

Μυστήριο καλύπτει μια υπόθεση βιασμού ανήλικης Γερμανίδας σε ξενοδοχείο της Ρόδου από Ελβετό ανιματέρ που διοργάνωνε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους τουρίστες.

 Το θύμα γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη Ρόδο και συγκεκριμένα στα Κολύμπια, όπου περνούσε τις διακοπές της με τους γονείς της.

Ο Ελβετός εργαζόμενος κατά τις 13.00 της 3ης Σεπτεμβρίου 2001 της πρότεινε να τον βοηθήσει στη διοργάνωση του βραδινού προγράμματος, καταγράφοντας κάποια κείμενα τραγουδιών από ένα CD.

Το θύμα δέχτηκε την πρόταση και μετέβη στο σημείο συνάντησης με μια φίλη της, όπου κατά τις 14.00 έφθασε και ο κατηγορούμενος, κρατώντας ένα κουτί το οποίο υποτίθεται ότι περιείχε το CD.

Ανοίγοντας το κουτί και εκφράζοντας απορία για το άδειο περιεχόμενό του, ζήτησε από την ανήλικη να τον ακολουθήσει στο δωμάτιό του, που απείχε περίπου πενήντα μέτρα από το σημείο συνάντησης, προκειμένου να πάρει το επίμαχο CD.

Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, ο κατηγορούμενος της είπε να ψάξει ανάμεσα στα άλλα CD, που ήταν στο τραπέζι του δωματίου.

Στο μεταξύ εκείνος φέρεται να κλείδωσε την πόρτα, να κατέβασε τις κουρτίνες, να έπιασε την ανήλικη από τους ώμους και να την έριξε στο κρεβάτι.

Όπως καταγγέλθηκε, αφού αφαίρεσε το πάνω μέρος του μαγιό της και κατέβασε το δικό του μαγιό, έπιασε το χέρι της και την ανάγκασε να το ακουμπήσει στα γεννητικά του όργανα, προσπαθώντας να την θωπεύσει.

Στη συνέχεια φέρεται να την ανάγκασε σε πεολειχία και ασέλγησε σε βάρος της. Απολογούμενος υποστήριξε ότι τελούσε σε πλάνη για την ηλικία της, ότι έφερε μαζί της βραχιολάκι all inclusive, που χορηγείται μόνο σε ενήλικες, που έχουν πρόσβαση και σε αλκοολούχα ποτά και ότι περαιτέρω ήλθε σε επαφή μαζί του με τη θέλησή της, ενώ την ανέμενε φίλη της έξω από το δωμάτιό του.

Ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη πείστηκε να τον καταγγείλει δύο μέρες μετά το συμβάν στην αστυνομία από ανταγωνιστή του ανιματέρ.

Με την υπ’ αρίθμ. 1764/2018 απόφαση του Στ’ Τμήματος του Αρείου Πάγου αναιρέθηκε η από 7 Νοεμβρίου 2016 απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με 3ετή αναστολή, ο υπήκοος Ελβετίας, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικά για βιασμό ανηλίκου.

Η δίκη θα επαναληφθεί ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου με νέα σύνθεση σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί μετά την καθαρογραφή της και κοινοποίηση της από τον Άρειο Πάγο στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος Αθηνών κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνέβη σήμερα στις 04.50. Γάζωσαν το αυτοκίνητο ιδιοκτήτη Club στους Αμπελόκηπους

Απίστευτο. Βυθίζεται χωριό της Μαγνησίας. Οι επιστήμονες και οι έρευνες