Η κρυφή πρόταση στη Σκορδά. Και ο δράκος περί “συνεργασίας πακέτο” με το Λιάγκα.

Τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν. Για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνεργασία Λιάγκα – ΑΝΤ1 σας έχω γράψει πολλές φορές.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να πέσουν οι τίτλοι «End» χωρίς το «Happy». Κυκλοφόρησαν έντονα πληροφορίες πως η μεταγραφή τους το καλοκαίρι θα είναι «πακέτο».

Μιας και ούτε το «+ 1» πρόκειται να ενεργοποιηθεί για τη Σκορδά στον ΑΝΤ1. Και αυτό σας το γράψαμε μετά τον πρώτο μήνα προβολής του “Πρωϊνου”.

Και χθες κυκλοφόρησε πως υπάρχει σκέψη στελεχών άλλου καναλιού να τους αξιοποίησουν τον πρώτο στη ζώνη 7.00 – 10.00 και να ακολουθεί και τη δεύτερη να παίρνει τη σκυτάλη 10.00 – 13.00.

Μπαγιάτικο το σενάριο μιας και έπαιξε και αυτό τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. Εδώ θα διαβάσετε το fresh.

Ο Λιάγκας δεν αποκλείει επιστροφή στο πρωινό-Μάλιστα έχει κάνεο κουβέντα με στέλεχος καναλιού και έχει προσεγγίσει και δημοσιογράφους διακριτικά γι΄αυτό- σε όποια ζώνη προκύψει ωστόσο πάντα πρώτος του στόχος είναι η βραδινή και η νυχτερινή ζώνη.

Για την Σκορδά προκύπτει νέο δεδομένο: Αν και φέτος δεν τα πάει καλά σε τηλεθέαση, πάει καλά στη δωροθεσία. Δεδομένων των συνθηκών βέβαια.

Μαθαίνω λοιπόν πως σε κανάλι που θέλει να περικόψει ένα υψηλό συμβόλαιο θα της προταθεί είτε πρωινό είτε μεσημεριανό όπως η συγκεκριμένη πρόταση θα έχει δύο πολύ δελεαστικά στοιχεία.

Πρώτον: Ποσοστό από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις που θα φέρει η ίδια.

Δεύτερον: option στο συμβόλαιο για βραδινό με εξτρά αμοιβή εφόσον βέβαια το θέλει και η ίδια και το κανάλι. Αυτά για να μαθαίνετε τα φρέσκα και να μην σας ξαναπουλάνε τα «μπαγιάτικα».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποθεση Λαγούδη. Ο Δεκέμβριος φέρνει αποκαλύψεις. Ο γιατρός η κλήτευση και το έγγραφο φωτιά

Νούμερα Τηλεθέασης. Η μεγάλη μάχη του “Τατουάζ” με το Voice