Η Βικτώρια γνωρίζει ποιος σκότωσε τον άντρα της γι΄αυτό και θέλει να φύγει απο την Ελλάδα

Σας γράψαμε πρώτοι λίγες ώρες πρίν λάβει χώρα η κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, για την πρόθεση της Βικτώριας Καρύδα να φύγει απο την Ελλάδα. Και το γράψαμε μετά απο ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες μας ταξίδεψαν μέχρι την μακρινή Αυστραλία. Παρατήρησα λοιπόν ότι τα τοπικά μέσα αναπαρήγαγαν τα όσα έγραφα και εγώ και άλλοι συνάδελφοι για το θέμα, δείχνοντας την “γύμνια” τους.

Παρά τις αποστολές και τους δημοσιογράφους που ήρθαν στην χώρα μας.

Στο προκείμενο τώρα. Χθές είχα την τύχη να συνομιλήσω με έναν έκ των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την δολοφονία του Μακρή. Ενός Μακρή που κατα καιρούς ελεγχόταν απο τις Αστυνομικές αρχές της χώρας.

Ο αστυνομικός με την κυνικότητα που διακρίνει έναν αξιωματικό της Ασφάλειας μου είπε με νόημα: “Η Βικτώρια γνωρίζει ποιος σκότωσε τον άντρα της γι΄αυτό και θέλει να φύγει απο την Ελλάδα.Είναι δεδομένο πώς η γυναίκα του Μακρή γνωρίζει. Δεν είναι δυνατόν μια έξυπνη γυναίκα όπως η Βικτώρια να μην είχε ιδέα τι συνέβαινε στην ζωή του άντρα της”.

Είναι επίσης δεδομένο ότι η Βικτώρια θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση με το που επιστρέψει στην χώρα μας, και όσο θα μείνει στην Αθήνα…

Είναι επίσης δεδομένο πώς η ίδια νιώθει πολύ πιο ασφαλής στην Αυστραλία στο σπίτι των πεθερικών της παρά μόνη της με δυο παιδιά στην Αθήνα…

Όμως θα μιλήσει; Θα βοηθήσει τις αρχές; Εδώ είναι το θέμα…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η μάχη της τηλεθέασης. Η αποχώρηση της Ροζάνας το 30άρι στο Star και οι άλλοι…

Τηλεθέαση. Η Καγιά διαλύει καθημερινά το “My Style Rocks”. Τεράστια η διαφορά και χθές…