Η απίστευτη επίθεση σε παρουσιάστρια από τηλεθεατή: «Κουφή τρικέφαλη»

Είναι γεγονός πως όταν κάποιος εκτίθεται στο τηλεοπτικό γυαλί, θα συναντήσει και περιπτώσεις μίσους προς το πρόσωπο του. Όσα χρόνια κι αν είναι στο χώρο, αναπόφευκτα θα συναντήσει ανάλογες περιπτώσεις.
Η εν λόγω παρουσιάστρια δεν έτυχε διαφορετικής μεταχείρισης, αφού ένας τηλεθεατής προέβη σε μια λεκτική επίθεση προς εκείνη, και μάλιστα, μέσω της σελίδας της εκπομπής της, στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook.
Ο τηλεθεατής έγραψε χαρακτηριστικά: «Έβαλαν την εκπομπή της το απόγευμα, ησυχάσαμε και ξαφνικά την έβαλαν το πρωί. Εισήγηση μου είναι να βάλετε την εκπομπή της, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και με απαραίτητη την γονική συναίνεση. Δεν θέλουμε άλλη Θέκλα».
Η παρουσιάστρια απάντησε στο παραπάνω σχόλιο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μου βγάζει ειδοποίηση η σελίδα της εκπομπής, ότι κάποιος άγνωστος, την Κυριακή το πρωί, η ώρα 8.30πμ, που προφανώς έπαιζε η εκπομπή σε επανάληψη, πόσταρε την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία σε κάποιο σχόλιο ανέφερε και το όνομα της σελίδας. Και μάλιστα ένας από τους φίλους του τον συνεχάρη για την δημοκρατικότητα του να με ειδοποιήσει πως μου έκανε συκοφαντική δυσφήμιση!
    Σε αυτό τον άγνωστο κύριο, θα απαντήσω από εδώ, επειδή το ποστ του είναι κλειστό και αν και ανέφερε το όνομα της σελίδας, δεν μπορώ να απαντήσω εκεί!
    Άγνωστε κύριε,
    Παραθέτω απεικονίσεις οθόνης από την ανάρτηση σου όπου έχω σβήσει το όνομα σου και εσένα και αυτών που συμφώνησαν και αυτών που διαφώνησαν.
    Και σου λέω τα εξής:
    1. Δεν σε γνωρίζω ποιος είσαι και τι κίνητρα έχεις για αυτή την ανοίκεια διαδικτυακή επίθεση.
    2. Να γράψεις εδώ δημοσίως τι ξέρεις για μένα και γιατί είμαι «κουφή τρικέφαλη» όπως με αποκάλεσες.
    3. Θα σου απαντήσουν οι άνθρωποι που βλέπουν την εκπομπή για όσα γράφεις για αυτούς.
    4. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω τι νομίζεις πως γνωρίζεις για μένα και να τοποθετηθώ δημοσίως και με τεκμήρια. Όχι αορίστως και δυσφημιστικά όπως έκανες εσύ, και που δεν μπορώ να γνωρίζω και γιατί, αφού ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    5. Επιφυλάσσω όλα τα νομικά μου δικαιώματα. Δεν σημαίνει πως αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο μπορούμε να τον κατηγορούμε επώνυμα χωρίς στοιχεία. Δεν θα πάω στην δικηγόρο μου, μην φοβάσαι. Απλώς σε ενημερώνω πως όλοι έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα και για αυτό ακριβώς τον λόγο έσβησα τα προσωπικά σου στοιχεία από τις απεικονίσεις οθόνης. Κι εσένα και των υπολοίπων που σχολίασαν».
Ο λόγος για την Ελληνοκύπρια παρουσιάστρια και ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου.
Δείτε τα στιγμιότυπα:

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή «χτύπησε» 38,3% τηλεθέαση!

Μόνο εδώ. Αυτός ενημέρωσε την Καρύδα για την δολοφονία του συζύγου της