Η αλήθεια. Γιατί η Αθηνά Παντελίδη κατέθεσε μήνυση κατα του Ιατροδικαστή Κούβαρη

Όπως είναι γνωστό η οικογένεια Παντελίδη, με την αρχειοθέτηση και του σκέλους της υπόθεσης που αφορά σε ευθύνες φίλων του τραγουδιστή που του επέτρεψαν να οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση, προσέφυγε κατά της διάταξης του εισαγγελέα.

Ωστόσο αυτό που είμαι σε θέση να γνωρίζω απο το ρεπορτάζ είναι πώς το ενδιαφέρον της Αθηνάς Παντελίδη είναι στραμμένο στο αν θα ευδοκιμήσει η μήνυση για ψευδορκία σε βάρος του ιατροδικαστή Κώστα Κούβαρη. Αν αυτό συμβεί τότε πιστεύει η μητέρα του Παντελή Παντελίδη πώς θα ανοίξουν άλλα μονοπάτια προκειμένου να επανεξετασθεί το ζήτημα του ποιος οδηγούσε εκείνο το βράδυ.

Η πραγματογνωμοσύνη του κ. Κούβαρη έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς καταλήγει με  βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι τη μοιραία νύχτα βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης.

Μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης και του γεγονότος ότι οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από την δεξιά πλευρά του οχήματος.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η τρυφερή πόζα Έλληνα  με τον γιο του στην αγκαλιά. Δείτε το…

Η Λεοντίτση με φουσκωμένη κοιλίτσα αναπολεί το καλοκαίρι με μαγιό (Εικόνες)