Ηλεκτροσόκ στον ΑΝΤ1 στο «κλείσιμο» του μήνα. Τελεσίγραφα και μετά καταιγίδα…

12,5%. Αυτός ήταν ο μέσος όρος του κάποτε παντοδύναμου καναλιού της Κηφισίας στο σύνολο της ημέρας για τον Οκτώβρη στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Προηγήθηκε με βραχεία κεφαλή ο Alpha έναντι του ΑΝΤ1 και ακολούθησε το Star.

Ίδια θέση για τον ΑΝΤ1 και στην prime time, ακόμη χειρότερη η τηλεθέαση. 11,2%. Σας έγραψα για το τελεσίγραφο των τεσσάρων εβδομάδων στον Ποφάντη για να ανακάμψουν τα νούμερα. Είναι στόχος ανέφικτος αυτός που έχει τεθεί.

Να ανέβει δηλαδή ο ΑΝΤ1 στην δεύτερη θέση. Το τελεσίγραφο λοιπόν επεκτάθηκε και σε άλλα στελέχη της διοίκησης ενώ το εμπορικό τμήμα του σταθμού σε μια προσπάθεια να κάνει πιο ελκυστικά τα πακέτα που προσφέρει μαθαίνω πως έκανε σκόντο μέχρι και 40% σε κάποιες περιπτώσεις.

Από ‘κει και πέρα, στο δεύτερο μισό της σεζόν εργαζόμενοι και στελέχη που θα έχουν μείνει στο σταθμό θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια τελείως διαφορετική κατάσταση.

Κάποιοι με ψαλιδισμένα καθήκοντα και μισθούς, άλλοι αναλαμβάνοντας και νέες ευθύνες. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στα τέλη Νοέμβρη οπότε θα κλειστούν και τα μεγάλα διαφημιστικά πακέτα για την επόμενη χρονιά.

 

Υ.Γ. Δεν σταματάω εδώ. Σας έχω κι άλλο ρεπορτάζ. Φρέσκο λέμε…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεθέαση. Ο εφιάλτης της Σκορδά. Και χθές κάτω απο τους “Κου-Κου”

Δολοφονία Μακρή. Τα κινητά του θύματος και το μεγάλο “γιατί”. “Όταν βγαίνεις απο το μάτι του κυκλώνα τότε…”