Ελεύθερος με εγγύηση ο “δημοσιογράφος του ΑΝΤ1” που εκβίαζε…. βίζιτες

Ο 45χρονος άνδρας είχε σπείρει τον πανικό στις ιερόδουλες της πόλης, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ζητούσε να μην πληρώνει χρήματα για υπηρεσίες που του παρείχαν, λέγοντας πως ήταν δημοσιογράφος σε γνωστά κανάλια και πως αρθρογραφεί και στις ιστοσελίδες Burdela και Ierodoules και θα γράψει κακές κριτικές.

Όταν οι απειλές του δεν έπιαναν τόπο, καλούσε στην Άμεση Δράση λέγοντας πως στον οίκο ανοχής εργάζονται ανήλικες. Ο ίδιος στην κατάθεσή του στις 26 Οκτωβρίου στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι δημοσιογράφος του Ant1 και εργάζομαι στο σταθμό περί τα 7 χρόνια. Στα πλαίσια του ρεπορτάζ που έκανα για τις εκδιδόμενες γυναίκες και τους οίκους ανοχής, μετέβηκα σήμερα σε σημείο που γνωρίζω ότι λειτουργεί οίκος ανοχής, όπου ανακάλυψα ότι εργάζεται ανήλικη και κάλεσα την Άμεση Δράση».

Ωστόσο, περνώντας το ανακριτικό κατώφλι διαφοροποιήθηκε στην απολογία του, υποστηρίζοντας ότι εργάζεται «ημιεπαγγελματικά» ως δημοσιογράφος και βασική του εργασία είναι συμβασιούχος σε υπηρεσία του Δημοσίου.

Τι συνέβη στο τέλος;

Ο 45χρονος μαϊμου δημοσιογράφος, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ και τον όρο εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: dikasitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Λεοντίτση με φουσκωμένη κοιλίτσα αναπολεί το καλοκαίρι με μαγιό (Εικόνες)

Ποινική δίωξη ΤΩΡΑ. Ο πρώην «διευθύνων», ο Λαυρεντιάδης και τα… “πατικωμένα” εκατομμύρια!