Δολοφονία Μακρή. Τα κινητά του θύματος και το μεγάλο “γιατί”. “Όταν βγαίνεις απο το μάτι του κυκλώνα τότε…”

Στα κινητά του θύματος-τουλάχιστον δυο-έχουν στηρίξει μεγάλο μέρος της έρευνας τους, οι αστυνομικοί του τμήματος “εγκλημάτων κατα ζωής” που έχουν αναλάβει να “βγάλουν” την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή.

Ήδη απο χθές υπάρχει απευθείας επαφή με τις αρχές της Αυστραλίας μιας και το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ για συνδρομή έγινε αποδεκτό απο τις αρχές στη Μακρινή Ωκεανία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Πώς ενώ υπηρχαν μέσα στο γκαράζ του σπιτιού αλλά δυο αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού, ο Μακρής επέλεξε το Smart για να φύγει απο το σπίτι;

Πώς γνώριζε ο εκτελεστής την επιλογή αυτή;

Θα μπορούσε να “τελειώσει” την δουλειά αν ο “Αυστραλός” επέβαινε σε ένα τζίπ για παράδειγμα το ίδιο εύκολα; ΟΧΙ

Πως γνώριζε λοιπόν ότι ο Μακρής θα έπαιρνε το “μικρό αυτοκίνητο”;

Την ίδια ώρα στα κινητα τηλέφωνα του θύματος οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρούν απαντήσεις στα εκατοντάδες ερωτήματικά. Το κυριότερο; Αν το “χτύπημα” ήταν απο το παρελθόν ή αν η παραγγελιά έγινε απο εγχώρια συμφέροντα.

Όπως και να χει με εντολή Εισαγγελέα οι αστυνομικοί θα μπούν στα κινητά του και θα επαναφέρουν και σβησμένες συνομιλίες. Κάτι που συμβαίνει… σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Πάντως μιλώντας με πηγή που γνωρίζει πολλά μου είπε κάτι που απαντά και σε όσα λένε οι φίλοι του αλλά και η γυναίκα του στις πρώτες κταθέσεις τους. Ότι δηλαδή:  “δεν φοβόταν κάτι γι΄αυτό και δεν είχε προστασία”.

Η πηγή μας ανέφερε πώς : “Όταν φεύγεις απο το μάτι του κυκλώνα τότε είσαι ευάλωτος. Όσο ασχολούνται μαζί σου δεν σε πειράζει κανείς. Όταν θεωρείς πώς έχεις κλείσει μέτωπα και έχεις χαλαρώσει τότε χτυπούν”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτροσόκ στον ΑΝΤ1 στο «κλείσιμο» του μήνα. Τελεσίγραφα και μετά καταιγίδα…

Ξαναχτύπησε η 35άρα με την μαντήλα. Η κλεφτρά των κομμωτηρίων (Βίντεο)