Αυτή είναι μπίζνα. Πώς ο Κωνσταντακόπουλος έβαλε στα ταμεία του “καθαρά” 14 εκατ. δολάρια

Στα 14 εκατ. δολ. ανήλθαν το τρίτο τρίμηνο του 2018 τα καθαρά έσοδα της Costamare με επικεφαλής τον Kωνσταντίνο Kωνσταντακόπουλο. Yποχώρησαν σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, καθώς τα έσοδα από ταξίδια μειώθηκαν στα 90,9 εκατ. δολ. έναντι 101,2 εκατ. δολ.

 

H εταιρία βέβαια, εμφάνισε κέρδη, αλλά η εποχικότητα σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την αύξηση της ζήτησης και τις εμπορικές εντάσεις έχουν ανακόψει τη δυναμικότητα της αγοράς, τόσο στη διαμόρφωση των ναύλων όσο και στις τιμές των πλοίων. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο προχώρησε στη ναύλωση 25 πλοίων.

 

Σε αυτά περιλαμβάνεται και η συμφωνία για τοποθέτηση scrubbers σε 5 Post Panamax πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, που υπόκεινται σε αύξηση τις τιμής των ναύλων και επέκταση του αρχικού χρόνου ναύλωσης για τρία χρόνια.

Πρόσφατα η Costamare απέκτησε δύο αδελφά πλοία χωρητικότητας 8,000 TEU και κατασκευής 1996, τα οποία ναύλωσε στη Maersk για 2,5 χρόνια. H κεφαλαιοποίηση της Costamare ανέρχεται στα 589,789 εκατ. δολ.

 

 

 

Πηγή: Dealnews

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χοντραίνει ο πόλεμος Acun media-Nomads . Ο ΑΝΤ-1 δεν κάνει πίσω

Τατουάζ: Δείτε πρώτοι backstage εικόνες από την είσοδο της Παναγοπούλου στο σίριαλ