Από το Κάιρο στον Βόλο αναζητώντας τα δυο παιδιά του που έχασε σε ναυάγιο!

37χρονος από την Αίγυπτο αναζητά με ιδιαίτερο ζήλο εδώ και δύο χρόνια δύο χαμένα μικρά παιδιά μετά από πληροφορίες που είχε ότι βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας».

Ο αλλοδαπός άνδρας έφτασε χθες στον Βόλο και μέσω άδειας από την Αστυνομία θα επισκεφθεί το κέντρο, για να διαπιστώσει αν τα παιδιά του βρίσκονται εκεί.

Αναζητά ένα κορίτσι ηλικίας 6 και αγόρι 9 χρονών, τα οποία έχασε σε ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης το 2016 και μέχρι σήμερα, παρά τις περιπλανήσεις του και τις προσπάθειες που έχει κάνει, δεν μπόρεσε να τα εντοπίσει, ενώ ξέρει ότι βρίσκονται στη ζωή, γιατί είχαν διασωθεί.

Ο 37χρονος, που ζει έξω από το Κάιρο, επισκέφθηκε χθες τον εισαγγελέα υπηρεσίας, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του και ζήτησε άδεια για να επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Μόζας», για να διαπιστώσει αν όντως τα δυο χαμένα παιδιά του βρίσκονται στο χώρο.

Οι πληροφορίες του magnesianews αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός πήρε «πράσινο φως» από την Εισαγγελία και σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την Αστυνομία, ώστε να πάει με συνοδεία στον «Μόζα», για να διαπιστώσει αν όντως τα παιδιά του βρίσκονται στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρουσιάστρια του Alpha εξομολογείται: “Διέκοψα την εγκυμοσύνη μου. Έκανα χειρουργείο και…»

Ο Γαβράς, η πρώην και η επίσκεψη στον αδελφό της! Τι συνέβη;