Από παρουσιαστής κεντρικού δελτίου πήρε μεταγραφή σε ρεπόρτερ! ΔΕΙΤΕ ποιος είναι 

Πρόκειται για έναν νεαρό δημοσιογράφο ο οποίος έκανε πριν από μερικά χρόνια το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, στην θέση του κεντρικού παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων.

Ωστόσο, χθες, Δευτέρα 12/11, ο νεαρός δημοσιογράφος πήρε μεταγραφή σε άλλο κανάλι, αλλά αυτή την φορά ως ρεπόρτερ και όχι ως παρουσιαστής.

Την μετεγγραφή του, την ανακοίνωσε επίσημα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στην διαδικτυακή πλατφόρμα του facebook. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος κλείνει…με αμέτρητες εμπειρίες, γνώσεις, επιτυχίες και αποτυχίες! Ευχαριστώ τη διεύθυνση και τους συναδέλφους μου γι’ αυτά τα 2,5 χρόνια συνεργασίας στην τηλεόραση του Capital Tv – Cyprus.  Άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρίες και καθοδήγηση! Σας ευχαριστώ..».

Και πρόσθεσε γράφοντας: «Ένας άλλος κύκλος ανοίγει στο OMEGA chanel από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου για ακόμη περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις! Ευχαριστώ την όμαδα του καναλιού, που από τις πρώτες ημέρες με αγκάλιασαν και με υποδέχθηκαν στην ο-megaλη οικόγενεια! Σας ευχαριστώ!»

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αθανασίου, κεντρικό παρουσιαστή του Capital, ο οποίος «μετακόμισε» στο OMEGA, πρώην Mega Κύπρου.

Τώρα βέβαια το ποσό θα μείνει είναι άλλη ιστορία…

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξέσπασε γνωστή ηθοποιός: «Λυπάμαι βαθιά για την ανηθικότητα…κάποιων»

Διάσημος Έλληνας σεισμολόγος αποκαλύπτει ότι πάσχει από Καρκίνο!