Αποκλειστικό: Τι κρύβει η συμφιλίωση «on camera» Λάκη – Μιμής. Έρχεται συνεργασία – «βόμβα».

Έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που ο Λαζόπουλος «εκραζε» την Ντενίση σε εβδομαδιαία βάση μέσα από το «Αλ Τσαντίρι» για τις υποκριτικές της ικανότητες.

Ο Λάκης δεν είναι ο παντοδύναμος Λάκης που ήταν τότε με τις τηλεθεάσεις του 50%, οι τελευταίες παραστάσεις του δεν πήγαν και τόσο καλά όσο και ο ίδιος θα ήθελε, ενώ και οι περσινοί «Μήτσοι» δεν πήγαν καθόλου καλά σε τηλεθέαση.

Από την άλλη η Μιμή Ντενίση άλλαξε ελαφρώς το ρεπορτόριό της στο θέατρο και έκανε τεράστιες εμπορικές επιτυχίες («Σμύρνη μου αγαπημένη» κτλ) με καλές κριτικές και εκτός Ελληνικών συνόρων. Και η συνάντηση μπροστά στην κάμερα στην επίσημη πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» δεν ήταν η πρώτη των δύο καλλιτεχνών.

Έχουν προηγηθεί και άλλες δύο στο παρελθόν. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες Λαζόπουλος και Ντενίση συζητούν συνεργασία έκπληξη στο θεατρικό σανίδι. Δεν πρόκειται βέβαια να παίξουν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Συζητούν για μια μεγάλη παράσταση ξένου συγγραφέα. Τι σας έγραφα πρίν απο κάποιες ημέρες για κρυφές συναντήσεις του Λαζόπουλου;

Τι κρύβει η φωτογραφία του Λαζόπουλου στο ησυχαστήριο του στην Πάρο;

 

Η Μιμή Ντενίση θα κάνει την μετάφραση και την απόδοση του θεατρικού σεναρίου και ο Λάκης θα σκηνοθετήσει.

Αν προχωρήσει το συγκεκριμένο project θα πρόκειται για ένα από τα μεγάλα hit των επόμενων ημερών. Θα σας έχω περισσότερα σε λίγο καιρό…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παραδικαστικό κύκλωμα. Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μπολέτσης. Φυγοδικούσε απο το 2010

Στην Εντατική 25χρονος μετά από τροχαίο τα ξημερώματα