Αποκλειστικές εικόνες. Η Καρύδα στην επίδειξη και η στιγμή που μαθαίνει για την δολοφονία του συζύγου της

Σας τα έγραφα απο χθές το βράδυ. Η Βικτώρια Καρύδα την στιγμή της δολοφονίας του συζύγου της δεν ήταν στο σπίτι. Ευτυχώς-αν κανείς κρίνει απο το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας- που ήταν σε δουλειά μιας καισ ε αντίθετη περίπτωση μπορεί αν συνόδευε τον άντρα της να γράφαμε άλλα σήμερα. Βεβαίως στο σπίτι ήταν τα παιδιά της, αλλά ευτυχώς δεν κατάλαβαν κάτι.

Τώρα βεβαίως και μετά απο την απώλεια του Γιάννη, το κεφάλαιο παιδιά και η διαχείρηση του, είναι το δύσκολότερο για το μοντέλο που έκανε την διαφορά φέτος στο “My Style Rocks” με τις επιλογές και τον αυτοσαρκασμό της.

Χθές τα γράφαμε… σήμερα σας τα δείχνουμε. Η επίδειξη έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Για την επίδειξη ώς επίδειξη και τις τραγικές αστοχίες της θα επανέλθω με νεώτερο ρεπορτάζ. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δείτε τις εικόνες.

Δείτε την Καρύδα να κάνει πασαρέλα αμέριμνη για το τι θα επακολουθήσει.

Με το που φοράει το πρώτο ρούχο-φόρεμα, ένας άντρας απο την ασφάλεια του χώρου, την ενημερώνει για το γεγονός. Αλλάζει αμέσως τα ρούχα… της και αποχωρεί απο τα παρασκήνια. Ο άντρας την συνοδεύει απο τον διάδρομο που βλέπετε και περνούν τα μοντέλα, περνάει μπροστά απο τις κάμερες και τα τηλεοπτικά συνεργεία χωρίς να πεί κουβέντα και χάνεται στο σκοτάδι.

Γνωρίζει πλεόν ότι κάτι έχει συμβεί με τον Γιάννη. Και όταν φτάνει στο σπίτι έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκαλυπτικό. Η Σκορδά στήνει πρόταση γάμου σήμερα στην Ζουρνατζή για τηλεθέαση

Δολοφονία Μακρή. Η Μύκονος το ξεκαθάρισμα και το «χτύπημα» στον Πειραιά; Έρχονται κι άλλα συμβόλαια θανάτου;