ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα πυρηνικά καταφύγια που κατασκευάζονται στην Κέρκυρα!

Ο Δήμος Κέρκυρας έχει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες -σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η οποία εξασφάλισε τα απαιτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ε.Ε.- για την κατασκευή πυρηνικών καταφυγίων.

Όπως όλες οι πόλεις, οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και μεριμνούν για την ασφάλεια των πολιτών τους, έτσι και η Κέρκυρα προχωρά στη δημιουργία καταφυγίων, τα οποία θα είναι σε θέση να προστατέψουν τους κατοίκους του νησιού σε περίπτωση πυρηνικού ολέθρου ή ακόμα και σε έκτακτες περιστάσεις ή εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του startmediacorfu, τέτοια καταφύγια υπάρχει πρόβλεψη να δημιουργηθούν σε ολόκληρη την επικράτεια του νησιού των Φαιάκων.

Σε κάποια εξ αυτών μάλιστα, έχουν αρχίσει, ήδη, οι δοκιμές, καθώς οι εργασίες κατασκευής τους είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Φυσικά όλα αυτά είναι η χιουμοριστική αντιμετώπιση των τριτοκοσμικών κακοτεχνιών στο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας (συγκεκριμένα στο δρόμο Πέραμα-Γαστούρι) που μόνο τροφή για σχόλια υπό μορφή αστεϊσμού μπορούν να τροφοδοτήσουν…

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σκηνές απείρου κάλλους. H παρουσιάστρια και το «ξεκατίνιασμα» με τηλεθεάτρια για τον ομοφυλόφιλο πρώην της 

Ξέσπασε γνωστή ηθοποιός: «Λυπάμαι βαθιά για την ανηθικότητα…κάποιων»