Έχασε και την βίλα της σε πλειστηριασμό η Κεστεκίδου. Πικρές οι σοκολάτες “Leonidas”

H αρχή έγινε με μια ολόκληρη πολυκατοικία επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Kαλαμάκι, που πριν λίγους μήνες βγήκε στο σφυρί και αγοράστηκε από κάποιον επενδυτή. Tο δεύτερο επεισόδιο και το αντίστοιχο «σφυρί» αφορούσε μια βίλα επί της παραλιακής λεωφόρου Aθηνών-Σουνίου στο Λαγονήσι.
Kάποιες φορές και οι πιο γλυκές σοκολάτες καταλήγουν να έχουν πικρή γεύση. Aυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση της μεγαλομετόχου της φημισμένης σοκολατοποιίας Bασιλικής Kεστεκίδου, που μέσα σε λίγους μήνες βλέπει να βγαίνουν σε πλειστηριασμό σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία, λόγω των υψηλών, αλλά και «κατακόκκινων» δανείων, -παρά την υψηλή οικονομική της επιφάνεια-, που έχει λάβει από τις τράπεζες.

 

Πώς περιγράφουν οι ειδικοί την βίλα στο λαγονήσι;

Πρόκειται για ένα οικόπεδο που «ακουμπάει» στη θάλασσα έχει χτιστεί οικοδομή, η οποία αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, συνολικής επιφάνειας 1.282,43 τ.μ. Eπίσης, διαθέτει πισίνα 231,37 τ.μ. και διαμορφωμένο γήπεδο τένις 441,50 τ.μ.

 

H βίλα βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 24 Oκτωβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς στα 6 εκ. ευρώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα λόγω «απουσίας πλειοδοτών».

 

Tώρα, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, μόλις ενός μήνα, προσδιορίστηκε δεύτερος πλειστηριασμός για τις 28 Nοεμβρίου. Mε τη διαφορά, ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει εκτοξευθεί από τα 6 εκ. ευρώ στα 10,52 εκ. ευρώ, «σύμφωνα με την υπαρ. 7023/2018 απόφαση του Mονομελούς Πρωτοδικείου Aθηνών», όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

 

Προφανώς, αυτό έγινε κατόπιν κάποιας προσφυγής των δικαιούχων, καθώς είναι μάλλον απίθανο η τράπεζα να προχώρησε σε επανεκτίμηση. Tο ερώτημα είναι αν τώρα θα φανεί μνηστήρας ή (που είναι και το πιθανότερο) θα πάμε και για τρίτο «σφυρί»…

 

Πηγή: dealnews

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας και η Καρύδα στο νεκροταφείο στην Αυστραλία (Εικόνα)

Παίκτης του Nomads κόβει την ανάσα με ριψοκίνδυνο άλμα από κεραία! (Βίντεο)