Άνω κάτω στο Nomads. Ο Χουλιάρας “έσπασε” το συμφωνητικό και ξεμπρόστιασε την παραγωγή

“Πόσο πιο αδικημένος μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος;Ίδιος χρόνος αποθεραπείας του Νάσου και ο δικός μου.Ίδια ακριβώς περίπτωση. Ο Νάσος έμεινε στο παιχνίδι,ενώ εγώ δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να μείνω και να κάνω την αποθεραπεία μου μέσα στο παιχνίδι.

Και στην τελική δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να αποφασίσει ο κόσμος για το αν θα παραμείνω ή αν αποχωρήσω. Φαίνεται ξεκάθαρα δυστυχώς η διαφορετική αντιμετώπιση μου. Προτιμούσα τουλάχιστον να μου δινόταν η ευκαιρία να παραμείνω και ας με ψήφιζε ο κόσμος να φύγω. Πιο αξιοκρατικό θα ήταν. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω τίποτα απολύτως με τον Νάσο και του εύχομαι από καρδιάς να γίνει καλά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νιώθω μέσα μου ότι ήθελα να τα πω όλ’αυτά γιατί τα κρατούσα μέσα μου και επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν μάσησα τα λόγια μου και δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν. Ευχαριστώ ολόψυχα τον κόσμο που με στήριξε αλλά και αυτούς που δεν με στήριξαν.Να είστε όλοι καλά!!!!!!!”

 

Είναι ο Νίκος Χουλιάρας. Ο παίκτης που παρά το συμφωνητικό εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας μεταξύ του ιδίου και του ΑΝΤ1, δεν άντεξε. Βγήκε τα τους “έδωσε” όλους κανονικά και με το νόμο.

Μόνο που τώρα το αλάνι απο το Κερατσίνι θα έχει “θέματα” μιας και οι όροι είναι πολύ αυστηροί και τα όσα είπε δεν καρφώνουν μόνο την παραγωγή του ριάλιτι αλλά προσβάλλουν και την όποια αξιοπιστία του…

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλήθεια τώρα; Παντρεύεται ο Μένιος με γνωστή παρουσιάστρια. Ποια είναι;

Σκηνές απείρου κάλλους. H παρουσιάστρια και το «ξεκατίνιασμα» με τηλεθεάτρια για τον ομοφυλόφιλο πρώην της